sjukling


buhuuuu! stackars mig, jag har gått och blivit sjuk :( vet inte hur det kom sig men i måndags på jobbet började min röst plötsligt strejka och jag kunde knappt prata :p sen fick jag huvudvärk och feberfrossa. har varit hemma i två dagar nu och har tröttnat, fy vad trist det är, speciellt när solen skiner som aldrig förr! har legat halva dagen i sängen och halva i badet och tråkat.. är godissugen så ska nog pallra mig iväg till affären senare. M är också lite krasslig så han har också vart borta från jobbet, snart går vi väl varann på nerverna hehe :p

kollar på pulp fiction nu, grym film :) igår såg vi the proposal, den var riktigt rolig, sandra bullock är riktigt bra. vill se hennes nya, the blind side när den kommer på bio här.

nu ska jag fortsätta kolla och låta internet vila för jag håller på att tanka ner film, går jäkligt sakta :/ natural born killers blir det iaf, tarantino såklart :)

Fin dag


Idag har himlen varit klarblå och solen skinande! Det är förresten fortfarande så men jag orkade inte sitta kvar ute och sola till slut. Tog på mig hög solskyddsfaktor så känns inte som att jag ser någon skillnad men det är ändå lika bra, solen är så himla stark och även farlig, ju. "Duktiga Hanna!"


Blir alltid mycket bokläsande när man sitter i solen. Slukade Dödergök av Katarina Wennstam - läsläsläs! Började idag lite smått med Syskonkärlek som ligger under, känns bra att köra på med en lite mer lättsam bok nu efter en rättså allvarlig kriminalroman. PS, vad fula fötter jag har :(

Igår lärde jag mig om Bredbandstelefoni och Stadsnät men det är fortfarande mycket jag inte har koll på, det blir till att läsa på mer om det så man kan svara på alla kluriga frågor kunderna ställer. Ibland känns det som att de bara testar oss och vill se hur mycket vi egentligen vet hehe :p Efter utbildningen gick jag och Sara och tog en fika i solen :) Senare gick jag och Marcus iväg till hans kompis från skolan där han lär sig portugisiska. Han är från Iran så vi blev bjudna på iransk mat och godis, fick lära oss en hel del om Iran och hade det trevligt. Jag var sugen på att gå ut på kvällen sen men folk verkade vilja stanna inne, har kanske att göra med att vi inte får löning förrän om en vecka typ.. Var lika bra egentligen eftersom att jag är så pank.

Ska snart gå till affären och köpa mjölk till min shake och sen ikväll ska vi på bio. Det lär bli Kick-ass med grymt roliga skådespelare i. Jag är iof riktigt sugen på Dear John, en Lasse Hallström-film med Channing Tatum och Amanda Seyfried, men det blir nog svårt att övertala M att gå med på att se den... Får annars dra med tjejerna från jobbet, de lär vilja se den också ;)

Friday Night


Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen

Sitter hemma och lyssnar på Lisa Ekdahls ljuva stämma :) Sjukt skön röst och bra låtskrivare i henne.. M är på nån form av thai-/kickboxning för att jobba på sin stelhet haha, han kan ungefär sparka i knähöjd som högst nu, så det behövs kanske :p Jag är inne på min tredje shakedag och börjar tröttna lite smått haha, i och för sig är det bra, förutom för figuren, att slippa göra mat hela tiden. Både tid och pengar som går åt ju, vilket jag hellre lägger på annat. Fast aa nu har jag inte ens några pengar att lägga överhuvudtaget, ca 2 € ligger på kontot som väntar på löning.. På måndag tror jag cashen rullar in och nu ska jag iiinte shoppa upp lönen, jag lovar!


Aja, ska sluta gagga och visa lite bilder istället - mycket roligare ju :)


Kolla! En dagens dagens på jobbet igår, skönt kunna gå med shorts utan att frysa :)


Smugglade in kameran i bastun på gymmet för att dokumentera hur gött jag hade det efter ett step-pass som tog kål på min koordination :p


Okej, den där blev inte så lyckad men jag vågade bara ta ett kort till ifall någon skulle komma in och tro att jag var nån skum tjej som tog kort i bastun


Tänkte visa hur fint vårt sovrum ser ut nu. Har jag inte nämnt att vår sängstomme inte håller för oss längre?? Marcus fick nåt ryck för några veckor sen och lyfte upp mig en meter över sängen och släppte mig sen rakt ner. Det resulterade i, vilket man kanske kunde ha förväntat sig, ett brak och en trasig säng. Vi låg i alla fall ett par veckor efter det med madrassen kvar på sängstommen men efter en tid orkade vi inte med att ligga ovanpå madrassen som om det låg en bomb under, så nu sover vi på golvet istället. Funkar bra ändå, det är rätt skönt faktiskt :)

Vi har börjat leta efter en ny lägenhet nu så det känns skönt, denna är rätt så sliten asså.. :p Flytt blir det inte förrän augusti eller så men lika bra att börja kolla runt nu. Förresten vill en kollega på jobbet sälja sin gamla skruttisbil till oss för typ inga pengar alls så det vore niiice om det blev av. Fast tyvärr har M vissa standards när det kommer till bilar, de får inte vara hur skruttiga som helst tydligen :p

Nu får jag ont i nacken av att ligga och skriva så ska sluta. Imorgon har jag utbildning i VoIP, det ska bli kul och lärorikt. Startar med frukost på jobbet kl 9.30 och sen på kvällen är vi bortbjudna på middag. Trevlig Helg!!

Lill-lördag?


Idag är det onsdag och proteinshake-dag för mig. Ingen fast föda alltså.. Funkar väl bra, man är lite tröttare och en del grinig mot vissa kunder kanske haha. Bangade träning i måndags efter jobbet för att jag var trött men igår blev det Power Jump, helt grymt jobbigt var det! Det var riktigt kul också så det ska jag se till att köra igen när jag återhämtat mig typ ;) Passet går alltså ut på att hoppa på en liten studsmatta i 50 minuter. Crazy vad svettig jag blev, rann fan i pölar runt mig. Såg nog rätt kul ut också, det är mycket teknik inblandad samtidigt som man ska göra olika koordinerade steg på mattan men äh jag bjuder på det och förhoppningsvis kommer jag se lika snygg ut som instruktören efter lite övning.

För att lura kroppen idag tränade jag på morgonen istället, då hann jag ju inte känna att jag var trött hehe :) Jag och Tessan gick på ett pass som heter Made in Brazil där man kör rumpa och ben. Tro pelle att det var sjukt jobbigt! För att inte verka som värsta tunnisarna tog vi 2 kilos-vikter till benen men det var ju ett misstag, orkade knappt lyfta benen alls till slut :p


Kändes typ såhär efter 30 min ben och rumpa

Får se om denna träning och diet ger resultat, träningen är ju rolig hur som helst men dieter är inte så kul i längden kan jag tycka.. Men är nog bra att jag kör på det nu eftersom jag lär svulla som ett cp när jag kommer hem om prick en månad!!!

jakten på beach 2010 continues...


Nu så, haha! Idag har jag börjat med en ny diet som ni säkert har läst om på Aftonbladet - Varannandags-dieten. Spännande! Den går alltså ut på att man varvar med pulvershake ena dagen och vanlig mat nästa. Man ska lura kroppen på något roligt sätt :) Anna och Sofia på jobbet började för ett par veckor sen och nu blev jag sugen så jag har köpt proteinpulver med chokladsmak från Bioforma och har idag alltså ersatt frukosten och lunchen med det blandat med sojamjölk. Än så länge mår jag lite lätt illa av smaken, det var inte direkt supergott ju.. Får hur som helst se hur länge jag pallar med det och hur träningen kommer att gå.

Sjukt stressigt på jobbet idag så har inte hunnit reflektera över någon hunger ens. Jag jobbar 10-19 denna vecka så blir lite sovmorgnar, det är skönt :)

Läskigt med vulkanaskan måste jag säga, Mamma är fast i Barcelona hon, eller inte nu längre vad jag förstår, de hade igår fått plats på en buss som skulle till Köpenhamn. Får se när hon kommer hem och hoppas också att skiten löst sig tills jag ska hem, annars kommer jag flippa ur!

Nu: Back 2 work, sen träning efter jobbet. Hoppas ni mår braa hemma, trots att ni för tillfället är fast i tråkiga Sverige. (Nej, skämta bara. Jag älskar Sverige <3) Puss!

aw


Årets första after work igår :) Vi var ett litet gäng som gick till FX och drack sangria, både röd och grön, mycket gott! Efter några timmar och 6-7 kannor rullade vi vidare hem till några på jobbet. Riktigt nice lägenhet, de som bor i företagslägenheterna har det bra dem!

Idag är jag rätt seg och ligger fortfarande i sängen. Väntar på att M ska komma hem så kanske han orkar laga frukost haha. Sen ska jag kolla handbollsmatch med Anna och Sofia, sen vidare på bio :) Vi ska se Remember me eller Lembra-te mim som den heter här. Har velat se den länge nu men Marcus vägrar så kul att tjejerna vill se den också :) I onsdags såg vi Date Night, den var riktigt rolig! Både Steve Carell och Tina Fey är ju grymt sköna, se den filmen! Do it!!


Robert Pattinson och hans motspelerska i Remember Me

FREDAG


Äntligen fredag! Sitter på jobbet, rätt trött efter en ganska seg vecka. Det har ringt ovanligt lite men nästa vecka lär det dra igång då vi nyss skickat ut fakturorna till våra kunder, då har de alltid något att ringa om ;)

I veckan har det mest blivit träning, varje dag har jag tagit mig dit, kul! Har kört spinning för första gången här och det var rätt bra, inte som på Sats St:eriksbron där jag och Maria kört, det var grymt! Men ändå skönt.

Nu ser jag att klockan är dags att springa tillbaka till min plats så får fortsätta detta inlägg senare!

PUSS

21 maj, lägg det på minnet!


Hämta kalendern och boka in det på dirren för nu kommer jag hem :D 21 maj, på Mammas fölsis blir det och jag är riktigt taggad! 3 veckor i Sverige med min underbara familj och bästa vänner :)

Fest, förhoppningsvis sol och bad, grillning, SATC 2 premiär! och massa mys! TAGGA TILL!

Förra helgen



Ja, jag vet att jag är seg på att blogga men det är bara för att jag aldrig hinner! I veckorna jobbar jag ju sen tränar jag efter jobbet och så hem, äta, sova. Kul liv, man hinner ju knappt ha kul ;) Joda, lite bio och sånt hinner man ju klämma in i alla fall. Senast var i måndags då vi såg Law Abiding Citizen, en riktigt bra film. Jag gillar både Gerard Butler och Jamie Foxx och man kan dra lite paralleller till Saw-filmerna, vilka jag gillar skarpt!

Vad hände mer då förra helgen? Var ju påskledigt och som jag skrev firade vi Danne som fyllt år och så blev det utgång på det. För en gångs skull hade jag med mig kameran och kom i alla fall ihåg den under förfesten, så här följer lite bilden från kvällen:


Födelsedagsbarnet Daniel i vitt och så Jens och Simon (notera att Daniel dricker Pripps haha!)


Snyggingarna Anna och Sofia :)


Carl, Emil och Marcus


Tjejorna!


Madde och Linn senare på Mojjans

Efter Mojjans, där vi lyssnade på Maddes kille som spelade, drog jag och Linn till Copacabana och dansade. Vi träffade lite fler folk från jobbet och även några andra svenskar som jobbar som guider på ön. En tjej var från Lidingö, alltid lika kul att träffa andra från Stockholm :D Kvällen slutade sen på Molhe där vi slöt upp med resten av gänget, sen blev det hemgång med riktigt trötta ben kan jag säga!

Denna helg verkar bli lugn, igår käkade vi tacos och sen SVENSKT GODIS!!!! Kära Mamma hade skickat ner ett påskpaket till mig med en Karamellkungenpåse, två chokladkakor och annat, sjukt uppskattat kan jag säga! Ligger just nu och trycker i mig det sista av godiset, har inte ens gått upp ur sängen än haha! Håller på och gör om min farm på Farmville och det tar sin lilla tid.. M är lite halvkrasslig så han gick och la sig och sov när han kom hem från träningen förut. Vädret är lite halvdant så känner inte för att gå ut idag :p

Ta hand om er folks, vi ses snart ;)


Påskafton


Ikväll blire party :) Daniel fyllde år i onsdags så nu ska han firas med fest! Sitter nu hos tjejjorna vid Vila Lusitania och dricker rosé och fanta, snart drar vi till grabbarna.

Hela dagen har varit grym, imorse var vi på champagnefrukost på ett hotell och shit vilket buffé det var! Käkade som fan så kunde knappt röra oss sen, men det var det värt :) Allt fanns där! Våfflor med chockladsås, olika sorters ägg, bacon, nybakt bröd, nutella och så skumpa såklart ;D Dit går vi tillbaka säger jag bara...

När vi inte orkade pressa i oss mer mat la vi oss vid tjejernas pool och stekte i solen, gött det! Hoppas på grymt väder framöver så man kan komma hem som neger på semestern ;) Nåt ska man väl ha för att bo utomlands! Iof kan jag nog aldrig blir så brun som mamma när hon varit på Teneriffa, frågan är om nån kan det?!

Hör att det iaf börjar bli vår hemma och det är ju nice, mys på ni och vila upp er riktigt ordentligt för snart kommer jag och förstör friden!

EN ANNAN SOM FYLLT ÅR ÄR JU BROR MIN SÅ ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR JESPER! SAKNAR DIG!


På kalas med vintertema hos syster Tina, jag är ju lätt coolast :) 

Fado!


Först måste jag bara säga, faan va skönt med påskledigt!

Igår efter ett skönt gympass gick jag, Anna och Sofia till Gamla Stan och åt middag på Fado. Det var första gången jag åt där och jag hade blivit lovad sjukt gott kött. Det var verkligen sjuukt gott kött asså! Smälte i munnen..mm :) För en svenne som jag själv som typ är beroende av sås är det lite halvjobbigt att käka ute här om köttet inte är perfekt för att man då måste be om majonnäs eller nåt till. De har ju sällan sås till köttet här..men igår märkte man knappt att det inte var sås till, så gott var det ;)

Fado är portugisisk folksång och då kan man räkna ut att det mellan tuggorna på restaurangen serveras just folksång. Vi förstod inte ett ord av vad tanterna och gubbarna sjöng men det lät ungefär som de turades om att berätta, i sång. Det var inte direkt vackert, utan rätt irriterande eftersom de släcker ner restaurangen och det är då meningen att man ska sitta tyst och bara lyssna. Detta inträffade alltså minst tre gånger igår och så fort vi öppnade munnen för att konversera blev vi hyschade av en gubbe vid bordet intill vårt. Jaja, det är ändå värt att äta där för det goda köttet och det är tydligen nästan alltid fullsatt också.

Kan berätta lite om gymmet jag tränar på också, Holmes Place. Det är riktigt fräscht och nice, fräschare än Sats hemma tycker jag nog ;) Min PT Tiago verkar bra och schysst, han har lagt fram ett bra schema för mig som jag ska följa nu i 4 veckor framöver, 3 gånger i veckan. Jag kör först 20 minuter cardio sen ungefär 40 minuter på styrkemaskinerna där jag kör igenom typ hela kroppen. Sen kan jag också lägga in andra pass, det finns alla möjliga, vilket jag tycker är skönt ifall man börjar tröttna på att köra ensam. Spinning gillar jag och sen finns det de vanliga typ Body Pump, Aerobics, Pilates och Boxning m.m. Jag är nyfiken på passet Made in Brazil som fokuserar på ben och rumpa, låter nice men jävligt jobbigt :p

Vi får se om jag kommer hem som en Bodybuilder sen hehe. Nejdå men enligt testerna vi gjorde innan har jag en del att jobba med. Har gått upp nästan 5 kilo sen i augusti och det är bara fett haha. Inte så konstigt med tanke på att jag inte tränat ett dugg sen typ oktober och bara käkat pizza och godis och druckit massa. Nu skippar jag all snabbmat och snask och drar ner på alkoholen en del iaf. Cirka 28 % fett har jag i kroppen nu men det ska ändras pronto! Beach 10 eller?!


Bara det inte går såhär långt...

Nu blir det frukost sen får vi se vad denna dag bjuder på. Kram på er vänner.

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.