Jobb


Hej igen!

Idag har det varit finfint vader, sa det har blivit en powerwalk som var riktigt jobbig ska jag saga! Det ar valdigt mycket backar har pa on sa benen blir hyfsat mora efter nagra vandor upp och ner.. Nu har jag iaf fatt mina springskor nerskickade sa jag kan ga ut och rora pa mig oftare ;) Eller nat..

De ringde igar fran jobbet och berattade att jag fick det, sa borjar nasta tisdag. Det ar en kille som ska komma ner fran Sverige som ocksa ska borja sa vi ska ga upplarningen tillsammans. Far hoppas det ar en trevlig prick...eller snygg haha. Skont att fa lite mer tid att glida i alla fall.. och hoppas pa sol den kommande veckan :)

Internet ar fixat ocksa sa nu far vi surfa obegransat men jag skulle egentligen hellre vilja ha tradlost.. Aja en sak i taget, mobilt funkar val ocksa :p

Mer da... far se vad som hander i helgen, om M blir kallad till bortamatch pa sondag aker han redan imorgon sa jag har lyan for mig sjalv he he. Lar ju inte bli sa mycket party kanske men man vet aldrig :p Kanske tar jag mig till en biograf, kanner att jag vill se den dar Avatar nan gang. Lite mobbat att ga sjalv iof..aja ar anda mobbad utlanning har ju sa far se.

Vet inte om jag har sa mycket mer att beratta.. Har sett tva till kackerlackor hemma sa ar uppe i hela fyra stycken nu! Fy fan sager jag bara.

Simma lugnt nu, jag vet att det ar helg men gor inget som jag inte skulle gora!
Ciao

Tisdag


Hej hopp!

Jag har just varit pa intervju for kundservicejobbet jag har sokt. Blev ratt grillad men jag tycker att det gick bra :). De har fler att intervjua men trodde att jag skulle fa svar i slutet av veckan, sa da far vi se..

I sondags sag vi Sherlock Holmes pa bio, den var bra men lite halvjobbigt att forsta allt for de pratar jakligt snabbt och otydligt pa brittisk engelska :p Hyfsat billigt var det, 11 € for oss bada sa det var nice. En kul grej de har ar paus mitt i filmen haha, kandes skitkonstigt men valdigt bra for mig som har liten blasa :D

Igar var det sol sa vi gick till Lido men i vanlig ordning forsvann den nar vi skulle sola. Kakade min forsta pizza har ocksa (om man bortser fran Pizza Hut hehe) och den var helt okej. Ingenting jamfort med hemma om man sager sa, plus att den var dyrare sa lar inte bli sa mycket pizza framover for min del - kanske ar bra det ;).

Internetkillen var skitsnall, tydligen funkar inte deras gastnat men han loggade in mig pa hans eget alldeles gratis - det gillar vi!

Nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta pa mer, ratt mycket moln ute och jag har shoppingforbud pga ekonomiska orsaker :( Snart ny manad, hoppas jag far lite pengar till kontot da, kanner att jag har dalig koll nu :p

Ta hand om er folks :) Kram

Oops


Vi lyckades overskrida gransen for hur mycket vi far anvanda internet hemma sa det ar surfstopp fram tills februari.

Just nu sitter jag i ett kopcentrum, Dolce Vita, dar det ar ratt billigt att ga in pa natet. Jag lar ga in har hyfsat ofta men sa ni vet att jag lever fast jag inte ar inne pa facebook (farmen).

Igar var vi pa tacokvall hos nagra svenskar som M kanner. Det var tva killar fran Boras som flyttade in i ny lagenhet, en valdigt frasch sadan jamfort med dar vi bor hehe. Tva tjejer kom dit ocksa, plus tva portugiser, kul att traffa lite folk :) Nagra av de andra skulle ut och bjod med mig men jag bangade, far se om det blir nagon annan gang istallet, kan ju vara kul.

De senaste dagarna har det varit jattefint vader sa vi har varit mycket utomhus. Dock verkar vadret driva med oss en del. Igar gick vi till Lido for att sola, det ar en ratt lang promenad och det var verkligen soligt. Tills vi kom fram vill saga, da kom molnen och det blev nastan kallt :p Vi gick istallet och kakade har i Dolce Vita och nar vi kommer ut igen ar alla moln borta. Likadant idag nar jag var dar, det var skitsoligt pa vag dit sen kom molnen, wtf liksom!? Antar att det kommer vara grymt soligt nar jag kommer ut harifran sen..

Ms match borjar om en timme typ och ar det sol kan det ju vara skont men annars ar det kanske inte sa kul eftersom han anda troligtvis sitter pa banken hela eller storre delen av matchen. Sen har jag totalt glomt vilken buss jag ska ta ocksa sa det finns en risk att jag hamnar helt fel :p

Ikvall har vi planer pa att aka till Madeira Shopping och ga pa bio, jag har inte sett Avatar an sa det vill jag gora. Trakigt nog kan jag inte visa nagra bilder nu sa ni far halla till godo med de som finns :p

Stort tack till Angie som skickade live-sms till mig under sundbybergsderbyt igar :D En riktigt spannande match verkade det vara.. Tack och lov vann Sumpan till slut, skont det :)

Nu ska jag nog kaka nanting sen forsoka hitta till ratt buss ocksa..

Saknar er dar hemma varje dag! Puss & Kram

Bad Romance


Nu när jag har fått ner lite mer musik till datorn kan jag lyssna på favoriterna och tänka på fina minnen :) Roligt det där, att en låt kan få en att komma ihåg saker och personer som man trodde att man hade glömt. Nu tänkte jag iof inte så djupt som det kanske lät där hehe men ändå ;)

Lady Gaga - Bad Romance:
Se till att träna hårt nu medan jag är borta Verran så du inte glömmer texten ;)


Timbaland ft. Justin Timberlake - Release:
Behövs inte sägas så mycket mer än att Reeeeeeeeeemix & Release ska dansa i sommar!

Ola - Feelgood:
Den här får mig alltid att tänka på Maria - You make me feel good!

Nej nu får det vara nog med musik för idag för nu kom M hem så vi ska ner på stan. Jag måste köpa ordentliga kaffekoppar, de som finns här är mini ju.. Tydligen ska kaffekoppar vara rätt små men det skiter jag i, jag behöver ha i mycket mjölk så det äckliga kaffet inte smakar så mycket. Dong skulle skicka ner lite vanligt kaffe, tack för det!

Om ni undrar så regnar det nu så ni behöver inte vara så avundsjuka på vädret just idag..
Kram på er!

Hemmafru?


Så var den här dagen också slut. Vi sov ut idag och gick inte upp förrän runt ett. Jag var lite bekymrad imorse för att jag inte skulle ha någonting att göra idag men det ändrades efter en stund när jag kom på att lägenheten borde städas! Jag har ingen aning om hur det städades innan för det fanns inte särskilt mycket att städa med.. Så jag gick till affären och köpte ett par dammtrasor, rengöringsspray och lite annat. Självfallet fick ett par diskhandskar hänga med hem, så man slipper vara rädd att skita ner händerna. Efteråt kände jag mig riktigt nöjd och firade med kakor (japp, på en torsdag!).

Jag har haft lägenheten för mig själv hela dagen, fram tills alldeles nyss, och blev därför tvungen att laga mat på egen hand för första gången sen jag kom. Det blev pulversoppa som jag kokade upp på spisen och åt med några riskakor, väldigt enkelt och med tanke på det, gott :)

Vi sköt upp besöket till svenskarna tills imorgon ifall någon undrade det :p Har fixat lite musik till datorn nu och ska väl hoppa i säng snart och se någon film som vanligt..

Tänker på er där hemma ofta, saknar er! Fredag imorgon också, hoppas det hålls lite roliga fester...fast inte för roliga som jag missar ;O


Drick lite goda drinkar också, som dessa jag gjorde till mig och Mary på nyår ;)

PEACE

Sunny days


Jaa jag ska blogga mer men just nu har jag inte så mycket att berätta ;)

De senaste dagarna har det varit fint väder så några promenader/powerwalks har det blivit, känns skönt att få komma igång lite, soffpotatis som man annars är ;D

Imorgon ska vi nog gå och hälsa på svenskarna som jobbar nere på stan, det är där jag ska söka jobb. Kan berätta lite om det sen :) Sen har vi bestämt att om det är fint väder på fredag så ska vi gå till Lido där man kan bada och sola.

Igår såg vi Sommaren med Göran, den var riktigt rolig :) Ikväll blir det tacos och någon annan film antar jag hehe. Blir ju inte så sena kvällar eftersom M tränar rätt tidigt. I helgen frågade några av hans svenska kompisar här om vi ville hänga med till casinot och käka och kolla på en show men vi bangade. Får se om det kommer en ny chans någon annan kväll, kan ju vara kul :)

Har inte tagit så mycket bilder de senaste dagarna men lägger upp några jag har:


Promenad ner mot stan


Mongopose vid fontän i stan


På restaurangen Mar Azul blev vi bjudna på Madeiravin som Marcus svepte snabbt haha


Tagen utifrån piren vid hamnen i stan, tråkigt väder dock...

Nej nu får det räcka med meningslösa bilder, det går rätt segt att ladda upp dem. Vi hörs!

Stora kramar till alla :)

Hälsosam!

Idag har jag tagit min första powerwalk här på ön - skönt! Ännu bättre blir det när jag får mina löparskor för nu fick jag offra tygskorna och det kändes väl sådär i fötter och benhinnor.. Det är så mycket backar upp och ner att man behöver bra dämpning i skorna. Nu har jag just ätit lunch i form av avokado, tomat och mozzarella :) Egentligen skulle jag ha stekt ägg och bacon också men den jävla spisen blev aldrig varm. Nu verkar den dock ha gått igång och jag har svårt att få av den, det står nämligen inget på knapparna så jag vet inte när ratten står på noll.. Aja det får lösa sig innan jag drar och kollar på fotboll.


Min träningsoutfit - visst ser jag seriös ut ;) Ska fixa en snygg keps också sen är looken fulländad

Det är lite växlande molnighet idag, rätt skönt faktiskt. Ska hoppa in i duschen, sen kanske det är lika bra att börja röra sig mot fotbollsplanen eftersom att jag troligtvis kommer gå vilse ett par gånger.

Hoppas ni haft en bra helg hemma. Har jag missat nåt kul??

New pair of shoes

Jag skrev ett inlägg tidigare men det här jäkla internet sabbar för mig så det försvann :(

Igår var vi i stan och gick runt längs hamnen och så, det var fint :) Vi åt middag på en fisk- och skaldjursrestaurang (fast jag åt kyckling), innan vi gick hem och kollade på Stockholm Boogie, grym film!


Bild tagen från piren in mot stan


På kvällen tändes lampor överallt - superfint :)


Jag köpte ett par skor som jag förhoppningsvis kan gå lite längre i. Rätt snygga också :)

Idag promenerade vi en runda på dagen, solen tittade fram en del så det var nice. Tar det som ett tecken att vädret är på bättringsvägen.

Nu har vi svullat oss eftersom jag krävde lördagsgodis (annars får man knappt äta nåt godis haha) så mår ganska illa just nu.. Vi har sett 500 days of summer (lite trist men rätt söt) och Paranormal activity (jag såg den med Jimmy förut och den skrämde mig som fan så var tvungen att visa den för Marcus hehe) och nu är det strax dags att sova, Marcus har match imorgon så den ska jag titta på. Får se om det blir någon speltid för hans del. Jag hoppas i alla fall att solen hittar till läktarn :)

Sov gott folks så hörs vi! Kram

Madeira Shopping


Idag har vi varit i ett shoppingcenter och kollat runt lite. Jag köpte linsvätska och sen var tanken att jag skulle köpa skor som jag kunde promenera lite längre i, för nu har jag mest klackar. (faaan nu kom jag på att jag har glömt springskorna hemma! helvete!) Aja får väl köpa det också sen.. I alla fall så hittade jag inte det jag sökte, typ bekväma kilklackar, utan jag hittade in på Zara istället. Där fanns, precis som hemma, grymt fina skor och dessutom till väldigt bra rea-priser :) Lycklig gick jag hemåt med ett par helsnygga heels som jag kanske inte kommer promenera runt i så mycket men jag får helt enkelt stå still och vara snygg :p


30 euro för dessa pjäser. Det är ju som hittat!


Där ser ni min fina resväska också som jag inte riktigt har packat upp ännu..

Efter typ en timmes svärande över att jag aldrig fick igång gasen så lyckades jag äntligen. Så nu har jag satt på en tvätt och lagt mig på sängen för att kolla film. Har en del här på datorn som jag inte har sett. Tror det blir Confessions of a Shopaholic nu, jag har läst boken men skjutit upp filmtittandet. Typisk tjejfilm känns det som..får se om det är något att se :)

Kram på er där hemma!

Madeira


Hallå hallå, nu bloggar jag första gången från ett annat land ;)

Jag kom fram sent igår efter en lång resa - åkte från Arlanda vid tretiden, mellanlandade i Lissabon där jag fick döda några timmar innan planet till Funchal avgick. Efter en taxiresa från flygplatsen var jag framme i Marcus lägenhet strax före ett på natten.

Det är väldigt fuktigt i luften här och det regnar lite från och till. Det är ju vintertid men jag hoppas ändå på sol och lite varmare såklart :) Hur som helst är det ju väldigt stor skillnad från kalla Sverige och det är skönt att slippa vinterkläderna..

Än så länge har jag inte hunnit utforska så mycket, utom affären där vi handlade mat - det blir tacos ikväll :) Fram tills jag fixat jobb har jag ju massor av tid så lär hinna med en del sightseeing hehe. Trots min sköna övervikt på bagaget lyckades jag glömma en hel del.. Linsvätska var väl det viktigaste kanske men imorgon ska vi åka till något ställe där man kan köpa det, så jag slipper gå med glasögon jämt :p


Vi (Marcus) lagade omelett till lunch


Okej, sjukt dålig bild men jag orkar inte ta en ny :/. Utsikten upp mot bergen är cool

På Arlanda hände en hel del skoj och som jag skrev hade jag en del övervikt. Resväskan fick väga 20 kg och handbagaget 6 kg. Tydligen vägde mitt bagage totalt 13 kg för mycket... och då fifflade vi ändå bort några kilo genom att låtsas att min handväska tillhörde Mamma. Tjejen vid incheckningen var snäll och jag behövde bara betala 700 spänn. Skönt att jag har en så generös mamma då :D Extra skönt också när jag på något sätt lyckades lura av en kassörska 25 euro...bara att tacka och ta emot.

Kram på er alla där hemma och hörrni: våga kommentera lite ;)
Peace!

Godnatt!

I know


Jag ligger lite på latsidan här när det gäller uppdatering känner jag... Anledningen är väl egentligen ingen speciell, jag känner bara inte att jag har så mycket intressant att blogga om och eftersom jag skriver för min egen skull så finns det då ingen anledning att skriva.

Sedan jag skrev sist då... Jag har åkt till Uppsala och spelat Storvreta tillsammans med junisarna ;) Jävligt roligt hade vi med mycket fest och lite innebandy. Om jag säger att båda lagen som kom till final i vår åldersklass lirade i vår grupp så förstår man kanske varför det gick sådär för oss, hehe. Sen hade vi ju heller ingen riktig målvakt med oss.. Anyway, det var ju för att ha kul som vi var där :)


Jag fick (bland andra) ställa upp för laget i kassen och konstigt nog blev jag matchens lirare haha...


Det har också varit Nyårsafton, vilken jag spenderade tillsammans med flickorna, först hos Maria med god middag och goda drinkar och Veronica ;) senare vidare till Angie & co som styrde fest i en röjig källare hehe. Kul kväll, fastän jag var nyktrast i sällskapet (typ).


Den gyllene trion ;)

Nu är det i alla fall 2010 och det känns som att detta år kommer att se lite annorlunda ut än förra året för min del..

Om prick en vecka åker jag till Madeira (Portugal) för att bo hos Marcus. Från början skulle jag åka dit och fortsätta plugga på min distanskurs men jag har bestämt mig för att hoppa av den. Det var helt enkelt inte min grej med distans och jag vet inte ens om det var rätt ämne. I alla fall betyder det att jag måste hitta ett jobb för att kunna stanna kvar till sommaren (Maj, närmare bestämt).

Troligtvis kommer jag uppdatera lite oftare därifrån så att ni här hemma kan ha lite koll på mig i alla fall :)

I lördags styrde flickorna mina en avskedsfest för mig hos Angie. Jag blev bjuden på middag och så hade de ringt in några av favoritgrabbarna ;) Grymt trevligt var det, jag älskar er allihop :)


Jenny, Maria, Jullan och Angie

Blev en del lekar, det kanske var en bidragande orsak till den ordentliga fyllan man fick?

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.