Min önskelista


Idag har jag skickat iväg min önskelista till tomten! Tomten i det här fallet är alltså alla som jag får julklappar av hehe. I år har jag ingen direkt stor present, utan många mindre önskningar. Eftersom att jag ska resa bort i januari kommer jag att behöva cash till det, så huvudönskningen är just Pengar :) Lite tråkigt kanske men inte desto mindre användbart! Min lista är ganska lång ändå och bland annat önskar jag mig vissa filmer, cd-skivor, solglasögon och skolböcker. Gott och blandat helt enkelt. Något som jag för en gångs skull har valt att inte önska mig är kläder. Jag brukar alltid ha minst ett klädesplagg på listan men i år har jag skippat det. Inte för att jag skulle bli ledsen om jag fick några, hehe ;), men det är inget speciellt plagg jag kommer på att jag behöver faktiskt. 



Dagen har hittills spenderats hemma i soffan, jag har tittat på Hitler: The Rise of Evil. Jag såg bara halva sist och jag vidhåller att det är en bra film. Om jag ska anmärka på någonting är det väl att feelingen går förlorad lite pga att det inte talas tyska i filmen, utan engelska och det känns ju lite fel.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan igen och fullgöra min plikt som tvätterska i familjen. Känner mig lite som Askungen faktiskt.... 


Vad är en bal på slottet?

Första advent!


Dagen har gått väldigt fort idag då jag har varit ute och flängt mycket. Min plan var att gå till Sundbybergs Kyrka imorse (vid 11) med mormor och lyssna för tydligen är det väldigt trevligt och det spelas ljuv musik. Jag försov mig i alla fall till det så det får blir nästa helg eller så.

Istället blev det först en sväng till IKEA med Lina och sen vidare till Pappa o/co i Stuvsta, för lite adventsfika. Glögg och pepparkakor, det var trevligt att träffa släkten på pappas sida, det händer inte alltför ofta faktiskt.


Vi barn på Pappas (och hans fru Maris) bröllop -00. Lina, Jesper, jag, Jennifer och Tina.

Efter en kort visit hos pappa var vi tvungna att åka vidare till Mormor där det skulle firas för hon fyllde år! Grattis grattis säger vi :) 79 bast! Slå det om du kan ;)


Min mormor är bäst! <3

Jag kom hem nu för inte så länge sen och jag la mig direkt i sängen med cola och godis. Jag och mina godisvanor alltså... MEN det är faktiskt helg.

Imorgon blir det plugg och sen innebandy i form av stockholmsderby i Eriksdalshallen: TT -Caperio. Kul kul men nu säger jag godnatt! Puss o Kram folks.

Kompissallad?


Jag anade att jag var lite väl optimistisk när jag planerade att festa ikväll också. Jag har inte orken att åka iväg igen, det är så kallt och mörkt ute. På sommaren har jag inga problem alls att festa två (eller fem) dagar i rad men just mörkret på vintern gör att man blir alldeles seg och trött.

Istället har jag och Mamma pyntat lägenheten lite med adventssaker. Jag älskar att pynta, det blir så mysig stämning och man börjar känna att julen är på ingående, härligt! Något som tyvärr inte tillhör mina talanger är att vara händig. Jag skulle spika in två spikar i väggen för att kunna hänga adventsstjärnor på och tro mig, om ni såg resultatet av mitt spikande skulle ni tro att en femåring gjort det. Eller en förståndshandikappad. Jaja, huvudsaken är att stjärnorna kom upp. I mitt fönster hänger en svart stjärna, mys!


Adventsstjärnor i köket. Lite mycket djungel kanske...

Nu har jag varit och handlat godis, chips och cola och ska sätta på en film. Det blir Hitler: The Rise of Evil ikväll, en film jag har sett förut och gillar. Det intresserar mig att se filmer som handlar om andra världskriget och jag är nog inte den enda. Det finns många b-filmer om Hitler men om ni undrar så tycker jag att ni ska se denna ;)

Just det! Jag och Mamma lagade en god fiskrätt också, vi är så duktiga så. För visst ser det gott ut? :) Sejfilé i ugnen som är gratinerad med en fetaoströra och så potatis och (som det tydligen heter) vänskapssallad till.




Tagen med självutlösare, haha muppar

helg!


Det känns som att min uppdatering sinar lite när det vankas helg.. Vad hände igår då?

Jo, jag började dagen duktigt och åkte in till stan med skolböckerna för att slå mig ner någonstans och plugga. Läser tyvärr inte så bra hemma med alla distraktioner som finns.. Innan jag började plugga tyckte jag att jag behövde få lite belöning så jag gick in på Gina Tricot för att se om jag kunde hitta något att köpa för presentkortet jag fick av brudarna i födelsedagspresent :) Hittade massa fint; en rutig flanellskjorta, en vit stickad kofta, en v-ringad tisha och en grå handväska med långt axelband. Alltid lika nice att fylla på garderoben och extra nice när man har presentkort :D

Vid tvåtiden satte jag mig på Sandys på Östermalmstorg och tog lite soppa och började läsa. Jag satt där länge och hann med en kaffe och chokladboll också ;) Strax före 18 kom Maria in till stan och vi gick till varuhuset Feet First där jag köpte ett par svarta klackar med högt skaft på Skopunkten. Jag vet, dålig kvalitét men för ynka 199:- förväntar jag mig ändå inte att de ska hålla längre än december ut. Strax anslöt sig Jullan och Angie och efter ett kort besök på Bolaget tog vi tuben till Angie. En kort stund senare kom även Annelie och Lina och det blev en mysig tjejkväll med spel och ett par glas vin.


Bild snodd från Annelie. Kika in hos henne så finns det lite fler där :)

Vid elva-halv tolv kände sig somliga (alla utom jag haha) pömsiga och ville hem till sängen. Inte så konstigt eftersom de jobbar och går i skolan och har sig, medan jag mest sover om dagarna.. Jag var alltså inte alls trött utan hade till och med blivit partysugen under kvällen. Så jag hörde efter och det blev att jag åkte in till Grodan Sergel, till några killkompisar som hade bord där. Jag gillar ju inte Grodan och hade lovat att inte gå dit igen men det fick gå ändå och det var faktiskt trevligt den här gången.


Rätt ful bild jag hittade på Finest från igår på mig och en vän till Alexander

Sent blev det, vi satt kvar till stängning klockan 5 och på det blev det Mc Donalds innan vi tog tuben mot Sumpan. Eftersom att jag skulle jobba dagen efter (idag) så borde jag väl ha gått hem och lagt mig direkt men jag, A och hans kompis E gick till E's kontor som tydligen låg nära mitt hus (?) och tog ett par öl till. Hemgång vid halv 8 sisådär så man var ju allt lite mör när man gick upp och jobbade vid 11-tiden idag.

Man skulle kunna tro att jag är trött nu och det är jag kanske egentligen men ändå finns partysuget där ;) Som det ser ut nu så blir det hemmafest (?) i Jakan med Sommar o/co. Ska försöka få med mig Strömming tänkte jag, hon bor nära ;)

Nej, nu är det slut på den här långa resumén, ska hjälpa Mamma i köket - det blir fisk ikväll :)

Hoppas alla får en skön lördagkväll!

And there will be heartaches and pains, yes it will




 

Varför så trött??


Kan någon förklara för mig varför jag är så trött hela tiden?? Eller okej, inte hela tiden men så fort jag får en bok framför näsan så vill mina ögon stängas. Idag sov jag till 13 trots att jag hade lovat mig själv att gå upp senast 11 och ändå börjar jag bli sömning nu. Kan ju ha att göra med mörkret ute och faktumet att jag inte tränar över huvudtaget.. Jag blir i alla fall piggare av motion och jag vet att jag sagt att jag skulle börja köra på F&S men jag  kommer liksom aldrig till skott. Ska bli skönt att åka till ett ljusare land i januari. Då tror jag också att det blir roligare att gå ut på långa promenader och kanske till och med någon löprunda ibland ;)


Trött tjej

Igår kollade jag och JGökboet med Jack Nicholson. Riktigt rolig film och trots att jag var sjukt trött så höll jag mig vaken hela filmen (om man bortser från en svacka jag fick strax före slutet då).

Den bästa överraskningen man kan få när man står i duschen måste väl vara ett strömavbrott? Det fick i alla fall jag uppleva idag. Tack för den Vattenfall! Var ju inte så mycket mer att göra än att hämta lite ljuslyktor och placera ut i badrummet. Faktum är att det blev väldigt mysigt att stå där i mörkret sen. Man kanske ska göra det till en vana, få lite avslappning samtidigt som man sparar på elen ;) När jag duschat klart utan att kunna föna håret blev det Friscomål (åååh) Max i Solna. Sjukt. Gott. :) Mätt och tjock for jag sen till Rissne för träning med småtjejerna, himla roliga små töser må jag säga :)

Nu har jag slagit mig ner i soffan efter en grymt god måltid som mor min lagat. Är hutlöst mätt nu så ska vila magen lite innan jag plockar fram godiset tror jag... Fuck Fuck Fuck! Såg just att jag missat Paradise Hotel. Damn! Aja, går väl kanske att se på nätet? Annars är det repris 03.15 inatt.. Tveksamt om jag pallar sitta uppe tills dess dock.

Nej nu får det vara nog, ska ta och läsa lite i Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson. Filmen har ju premiär redan imorgon och jag är långt ifrån att ha läst klart den så måste jobba på det nu.

Här får ni lite visdomsord innan jag signar ut:




PEACE!

Det börjar närma sig...


Underbara december är snart här! Mys, julmust, pyssel, pynt och massa god fika gör den till min favoritmånad. Jag och mamma tjuvstartar lite med glögg och lussebulle ikväll :) Innan lagade vi middag tillsammans, grönsaker med halloumi i ugn med kikärts- och paprikakräm blev det. Gott var det och vi blev mätta som få men man saknade kyckling eller liknande till..

Här kommer lite bilder från kvällen:


Middag för 2 och en folköl att dela på


En av mina dolda talanger - jag kokar jävligt bra glögg!


Glöggen hade jag kvar sen förra julen, 21%-ig, lite väl starkt kanske men man tager vad man haver

Är inte flash mobs bland det coolaste som finns?



Jag hittade det här klippet som är från Oprahs talkshow i en Marias blogg (inte min Maria, en annan hehe) och var bara tvungen att sno med det hit. Hur coolt är det inte? Får rysningar av det!

 

hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Jag har inte lyssnat särskilt mycket på Melissa Horn men idag blev jag påmind via facebook och tack för det säger jag bara! En riktigt söt tjej med en röst som är så fin och skör att jag smäller av.


Här sjunger hon tillsammans med en annan stor favorit, Lars Winnerbäck.
 


Av någon anledning tappar jag typ andan när jag hör den här låten.. Fin titel också ;) 

Jag håller på att lyssna igenom hennes nya album Säg ingenting till mig och hittills låter det bra. Visst, låtarna på skivan låter nästan likadant allihop men så länge det är bra tycker jag inte att det gör någonting.

Who's afraid of the Boogeyman?


Jag var faktiskt taggad och i full gång med att plocka fram ingredienser till middagen när jag kom på att jag inte kan laga mat. Alls. I alla fall inte ensam, utan övervakning. När jag har försökt laga något som är mer komplicerat än korv med bröd så har det blivit pannkaka (nej inte den goda sorten). Okej, mitt självförtroende när det gäller matlagning är i botten men det finns kanske en anledning till det... Jaja, inget att gräva ner sig för, jag håller just nu på att tina upp fryst kyckling som jag sen tänker steka och äta tillsammans med pommes frites (frysta som man värmer i ugnen). Lite Lohmanders bearnaisesås ska jag nog kunna skaka fram också ;)


Lohmanders - The one and only

Kollade just kvällens tablå för TV1000 och såg att det börjar ett par filmer nu klockan 20. Boogeyman 2 känns dock inte som någonting jag vill se. Jag kan ta att ettan var dålig men man känner sig nog rätt dum om man då sätter sig framför tvåan med några som helst förhoppningar om en trevlig filmkväll. House of the 7 corpses börjar tjugo över åtta och det skulle kunna vara lite classic horror, vilket jag gillar, men jag är rädd att den ska vara dålig och jag orkar inte med att se en dålig film ensam. Okej om man är två, då kan man alltid prata och klanka ner på filmen men det känns lite för patetiskt att tala med sig själv om faktiskt.. Klockan nio kan jag välja mellan The Tracey Fragments, någon töntig komedi och Beckfilmen Vita Nätter. Lär bli Beck va? Jag tror i och för sig på The Tracey Fragments, om inte annat för att huvudrollen innehas av Ellen Page som spelar Juno i filmen med samma namn. En av mina favoriter så det kanske man borde se.. Hm, svårt val och egentligen helt ointressant för er som läser bloggen. Tur att jag skriver för min egen skull ;)


Om ni inte sett Juno, gör det nu!

uncomplicate things, please


Uppe innan lunchtid för en gångs skull, idag började jag klockan 8 i en växel i Solna. Skönt när det är nära hemifrån, det tar bara 10 minuter med buss hit. Innan jag åkte till jobbet åt jag frukost på Café Boullan, väldigt mysigt. Lite vardagslyx sådär men ingenting jag gör varje dag, 60 kronor för latte och smörgås känns lite väl...  Det är ändå ännu en av fördelarna med att bo där jag bor, det mesta finns inom ett stenkasts avstånd. Sen kan man ju i och för sig kalla det nackdel också eftersom att plånboken inte direkt blir tjockare av det..



Ikväll ska tydligen mamma iväg på något så jag får laga middag själv. Den enklaste rätten från matsedeln gjorde vi ju igår så det lär bli något från kategorin medelsvårt. Jag tror på fisk och potatis eller en vegetarisk rätt med grönsaker i ugn. Eventuellt ska M komma och laga med mig, alltid roligare att vara två :)

Nu ska vi bli nyttiga!


Rolig innebandy på TV idag men jag höll på Caperiotäby i matchen mot Storvreta och de förlorade så det var ju lite trist. Kul dock att se ett riktigt bra Storvreta för dagen :) Även om jag håller på AIK så blir det roligare för svensk innebandy om något lag kan hänga med dem i toppen, just nu känns det inte som att något lag har en susning mot gnaget.

Linas matkasse är verkligen en kul och bra grej, speciellt nyttig för oss som inte käkar så bra.. Man får alltså hem en fullpackad matkasse en gång i veckan tillsammans med recept på maten som ska lagas varje dag. Idag körde vi på den enklaste rätten, pastasallad med skinka, grönsaker och senapsdressing. All mat görs från scratch och det är ekologiskt och nyckelhålsmärkta varor. Lite skillnad på den maten och mina berömda ICA-pizzor kan man säga :)

Linas matkasse


Update från TV-soffan där jag sitter och väntar på att SSL-matchen mellan Storvreta och Caperiotäby ska börja. Riktigt intressant match då Storvreta ligger på andra plats i tabellen och Täby på fjärde. Många bra, kända spelare i båda lagen, det lär bli en tight match. Hoppas bara på att det inte blir alltför avvaktande spel men det borde det inte bli om Täby spelar som de brukar.


Caperiotäbys Rickie Hyvärinen blir jagad av Storvretas Jesper Berggren

Mamma står i köket och lagar mat som vi köpt hem från Linas Matkasse, spännande!

Update:
Det är i alla fall ingen tråkig match att titta på, 3-2 till Storvreta och två utvisningar har det blivit än så länge, det är periodpaus nu. Precis som ställningen visar är Storvreta lite hetare just nu och det återstår att se om Täby drar upp tempot lite mer i andra. Det är då de är som bäst, skulle jag säga.

Housewife


Måndag idag, hemmadag för mig. Jag håller på att tvätta och det är verkligen på tiden för tvättkorgarna är alldeles fulla. Jag  tycker att det är helt okej att tvätta, lite mysigt sådär men jobbigt här för det finns bara en tvättmaskin i tvättstugan. Konstigt tycker jag för hur ska man då hinna tvätta allt under samma tvättpass? Vi som ändå använder rätt mycket kläder liksom... Två maskiner minst borde det finnas tycker jag i alla fall :p Speciellt nu då bror min har lämnat sin smutstvätt till mig hehe, extra extra mycket tvätt.. Jaja jag får köra på så gott jag kan :)

Igår valde vi att se Memento och den var riktigt bra faktiskt. När man kollar på mycket film kan det vara svårt att komma på vad man ska se och då är ett bra tips att kolla in IMDB och titta i listan över de högst rankade filmerna. Jag hittade Memento på plats nummer 26 och då kändes det som ett säkert kort. Målet är att se alla filmer på listan över de 250 bästa (enligt IMDBs medlemmar).


Guy Pearce som spelar Leonard i filmen Memento. Helt ok kropp.

Idag blir det alltså tvätt blandat med plugg, kul kul... Ska försöka läsa så mycket jag kan i boken idag eftersom jag ska jobba både imorgon och onsdag. Nu måste jag springa ner i tvättstugan och sätta på en ny tvätt!

Hej hopp!

Memento


Filmen var bra, det är inte ofta svensk film är bra men gillar ändå de mest kända kriminalfilmerna. Johan Falk kanske inte är riktigt lika bra som Beck och Wallander men det är ändå spännande och Persbrant börjar bli lite gammal, Joel Kinnaman känns mer på g ;) Han spelar även JW i filmatiseringen av Snabba Cash och om jag vill se den!

Nu är det lite Paradise Hotel medan jag väntar på J som är på väg hit. Vi ska kolla på film och han skulle ta med sig Memento och Fight Club. Får se vilken det blir :)

Puss!

Söndag


Hade inget intressant att blogga om igår, jag och A gick och kollade innebandy och Sumpan vann i sudden :) Tack och lov fick jag skjuts hem av J och sen gick jag hem och tog det lugnt. Mådde inte särskilt bra, jag och A delade på en box vitt igår så man kan säga att jag drack minst en flaska för mycket..

Jag la mig i sängen och läste vid niotiden på kvällen och somnade nästan direkt. Vid 5 på morgonen vaknade jag hungrig som en varg så jag värmde en halv pizza och lite avokadopasta, mumsigt värre ;)

Idag har vi varit i Linas lägenhet och fixat lite saker. Hon flyttade in i den för någon månad sen så hon har fortfarande inte kommit helt i ordning. Fint blir det i alla fall, riktigt avundsjuk på att hon får inreda precis som hon vill ha det. Vid fyra åkte vi och kollade på innebandy för ovanlighetens skull (haha) och såg Hammarby vinna mot Huddinge i herrarnas div 2 östra, bra för Sumpan så det gillar vi :)

Nu ska jag äta min ICA-pizza innan den kallnar och kolla på Johan Falk som L lånat från jobbet. Vi hörs!


Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner i Johan Falk-filmerna är en heting... :)

bubbly


Haninini har bästa kvällen :) Vi har spelat spel, dansat och sjungit till underbar musik hemma hos A. Jag fick spelet Rappakalja av tjejerna och ikväll har vi testkört det! Skoj var det även fast Maria vann och jag kom typ sist? Jag älskar spel i alla format och det har verkligen ingen betydelse om jag vinner eller förlorar stort. Huvudsaken är att vi har haft kul :) I alla fall så gick alla hem när vi spelat klart men jag och A stannade och spelade lite Chicago med specialregler hehe. Just nu ligger A här bredvid och sover medan jag kör grym musik. Vi har förresten lyssnat på riktigt grym musik. Först var det dancemusik, typ Missy Elliot, Timbaland och Justin. Sen fortsatte vi med filmmusik och blandade Titanic, Gladiator och olika Tarantinorullar. Nu är det nog dags att sova, imorgon ska vi kolla på innebandy, Sumpans herrar möter Farsta borta. Kan blir intressant :)

Sov gott så hörs vi!


Helt ovidkommande bild som jag hittade på mig i Angies dator

go´kväll!


Ska bara lägga upp en bild på min svinis-arm:



Ser ni, ett litet rött märke där ;p aj aj aj säger jag bara!

Torsdag


Idag sov jag lite kortare än igår, gick upp vid 13-tiden sådär.. Jag känner mig lite hängig och mör i kroppen och skulle mer än gärna ha legat kvar i sängen och sova lite till. Vet inte om det har med svinisvaccinet att göra eller om jag bara är allmänt klen just nu :p

Jag har just satt mig i soffan med frukosten och min bok om kognitiv psykologi och ska alldeles snart börja läsa. Ska även kolla in en föreläsning som nyligen lagts upp på hemsidan som utgör mitt klassrum. Läraren som vi har i det här momentet verkar gilla att lägga upp filmer där han föreläser om olika kapitel i boken och det gillar jag. Tidigare har man endast haft skriftliga föreläsningar och jag känner att jag inte lär mig lika mycket då som vid en muntlig föreläsning. Nog om skolprat.. Vad händer sen? Jag ska iväg på träning för mina småtjejer strax före fem och sen får vi se om jag hittar på något kul efter det.


Här sitter jag och dricker te och äter äggmackor :) Den otroligt fina och sköna temuggen fick jag i lördags av Patrik, Viktor och Micke. Jag fick också te i smakerna jordgubb/fläder och vintersaga. Nu testade jag det förstnämnda och det både  doftar och smakar ljuvligt!

Ha en bra torsdag nu, så hörs vi!
Kram

Aj :/


Ont! Min arm värker och har sig. Okej, det är ingen olidlig smärta men skönt är det absolut inte. Skulle nog behöva någon som gullar lite med stackars mig ;) För övrigt så vaknade jag för en halvtimme sen, det blev inget jobb idag. Jag borde inte ha sovit såhär länge, borde plugga och tvätta och göra annan nytta men jag tror jag behövde sova igen förra nattens förlorade timmar. Är det bara jag som får ont i ryggen av att sova länge? Aj, det behövde jag inte.

Kom att tänka på en sjuk sak som hände i lördags på min fest. Eller när festen var slut kan man säga.. När Christian skulle gå hem så hittar han bara hans vänstersko i hallen. Så vi letar och då hittar vi en annan ensam vänsterdojja, wtf?? Christian gick (hoppade) alltså hem med bara en sko, måste ha sett kul ut hehe. Jag har letat överallt och hittar inte de andra skorna. Sjukt konstigt.. Känns som att någon annan måste ha gått hem med två högerskor på sig och i så fall såg nog det rätt kul ut det med :p Aja, får se om mysteriet klarnar någon gång..

Nu ska jag alltså kliva upp ur sängen och göra frukost. Är inte alls sugen, äter sällan på morgnarna (ja, det är morgon om jag just vaknat, även om klockan är halv fyra!). Lär väl bli kokt ägg på hårt bröd med kaviar, äter alltid det till frukost när jag är hemma, gott gott :) Sen får vi se vad dagen bjuder på, hittills är mitt schema tomt i alla fall..

Ha en bra dag så hörs vi!

http://www.wadsworth.com/cgi-wadsworth/course_products_wp.pl?fid=M20b&product_isbn_issn=9780495095576&discipline_number=24&AICC_SID=RE49532X11555X1007X00X21004e9a1cca4c138630ccad5e960031Xk9s9GW7vWxE4gDXq7KaTkfBYdpAUxEmq&AICC_URL=https%3A%2F%2Ffiles.itslearning.com%2Faicc%2Fhacp.aspx

Svinisfri!


Dagen tog en liten vändning när jag slutade jobbet. Jag åkte först till Solna och pluggade en stund på biblioteket där. Då kom jag på idén att jag skulle vaccinera mig mot svinis! Eftersom att jag har astma så är jag i riskgruppen och därför kändes det ganska viktigt. Jag gick till vårdcentralen i Råsunda efter att ha kollat upp var det fanns vaccin i närheten, på Vårdguidens hemsida. Efter att ha köat i 2,5 timme fick jag vaccinet i vänster arm, snabbt och faktiskt smärtfritt. Jag är sjukt rädd för sprutor men det hjälpte nog att jag var själv, då hade jag ingen att gnälla inför. Nu har det gått en stund och jag känner inte så mycket, lite tung känsla i armen men jag tror en del kan vara psykiskt faktiskt :p Många har ju tydligen fått feber efter sprutan men jag hoppas att jag slipper det, speciellt som jag kanske ska jobba imorgon. Även fast jag är lat måste jag verkligen jobba när jag får tillfälle, behöver verkligen pengarna. Blir inte mycket i slutändan med ett halvt CSN och en deltidslön.


Äckliga, läskiga, farliga spruta! Jag klarade det :)

En till sak, jag har bestämt mig för att dra ner på godsakerna nu och bli bättre med maten. Jag går verkligen in och ut ur perioder hela tiden då jag ibland inte äter något alls och ibland massor. Nu tänker jag alltså ta mig ur den här perioden jag är inne i då jag knappt äter någon mat men istället massor av godis, chips och bakverk. Jag har det ganska bra när det gäller det där, kan äta massa skit utan att bli fet men nu känns det som att jag är på väg att bli slapp och det vill jag icke! Sen känner jag mig trött och lite hängig när jag inte får i mig vitaminer och annat nyttigt, det är viktigt att äta bra mat! Ska se till att börja träna på Friskis också tror jag, skulle ha varit skönare om det låg ett center nära här, men nu ligger närmaste vid Fridhemsplan eller Karolinska institutet, inte så jättenära alltså. Skulle gärna köpa kort på Fitness 24 seven (det ligger mittemot vårt hus) om det inte var för att man måste binda sig i ett helt år - dum regel!


No candy! Eller i alla fall less candy.. Vid speciella tillfällen tycker jag att man kan få unna sig faktiskt

Nu är det TVn som gäller, blir nog lite serietittande ikväll - just nu är det Vänner. Får se om jag orkar se någon film, känns som att jag kommer somna i så fall... Snart middagsdags också ser jag! Får laga till något efter programmet, kul om man lyckas göra något gott för en gångs skull ;)

Puss & Kram

2 timmar


Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, eller imorse kan man säga. Inte förrän klockan var 5 insåg jag att jag var tvungen att stänga av datorn och somna. Jag pratade med en viss M på MSN (inte Maria alltså hehe). Finns mycket att prata om, vi har inte setts på länge - vad är det nu, 3-4 månader? Tiden rinner alltid iväg när vi skriver med varandra och inatt var det kanske lite väl länge eftersom att jag var tvungen att kliva upp klockan 7 för att åka och jobba. Suck och stön, aja inte mycket att göra åt, blir en halvdag med jobb idag, slutar klockan 12. Får se vad jag hittar på då, egentligen kommer jag ju bara vilja åka hem och lägga mig men det känns inte så smart att vända helt på dygnet. Bättre i så fall att lägga mig i tid ikväll - kom ihåg att jag sa det ;p Jag får inte nattuggla inatt alltså! Egentligen skulle jag ha gått med A till Engelen ikväll och tittat på hennes killes lillebror, vars band tydligen ska spela. Hon messade dock nyss och ställde in och det är väl kanske bra för mig också, då kan jag sova :p

Har läst två halvintressanta grejer idag:
1. Att bloggaren Kissie skulle vara orsak till att en tjej (eller flera, förstod inte riktigt hur det var) tagit självmord. Visst, alla vet väl vid det här laget att Kissie bloggar för att provocera sina läsare och att hon tjänar sina pengar på det sättet. Känns som att om någon tar åt sig så pass mycket av vad en tjej skriver på sin blogg att den tar sitt liv så har man stora problem med sig själv från början. Det är inget man kan skylla på Kissie och jag måste säga att det här är ju faktiskt en rätt hemsk sak att påstå.


Jag tycker att Kissie är rätt underhållande. Roligast är ju att det verkar finnas så många idioter som tar illa upp på riktigt, av sakerna hon skriver i sin blogg.

2. Gina Tricot har en ny reklamtjej! Tyckte det var lite intressant eftersom att de har kört på samma tjej väldigt länge nu. Tydligen har det att göra med att den nya modellen inte drar sig för att posera i underkläder, vilket alltså den gamla inte ville. Jag tycker hur som helst att den nya tjejen ser lite tråkig ut. Om man bara ska använda sig av en eller ett fåtal modeller för en kedja måste hon vara något speciellt, anser jag.


"Gamla" modellen Pernille Holmboe är riktigt snygg för att vara 32 år gammal!


Nya modellen som endast ska göra reklam för underkläder. Vet inte vad hon heter men jag tycker att hon ser ut lite som ett smutsigt barn, stackarn. Det verkar iof folk gilla nu för tiden :)

Nu får jag tydligen sluta redan, tjejen som jag har ersatt idag kom just innanför dörren här. Blir kanske lunch på något café och plugg? Har boken med mig så det skulle kunna passa bra.

Ciao!

Just det!


Skulle lägga upp de få bilder som togs med mammas kamera i lördags. So here they are:








Haha kul fest Danne?


Jesper bad oss posa sexigt. Hm...



Over and out!

in the night I hear 'em talk


Jaha, så var den här måndagen snart slut också. Damn, vad fort tiden går när man inte gör någonting. Konstigt, jag tycker att man alltid säger att tiden går fortare när man hittar på saker. I alla fall så har jag legat i sängen större delen av den här dagen. Växlade mellan plugg och facebookande fram till klockan 18 ungefär, sen kände jag mig tvungen att hoppa in i duschen och efter det äta lite. Innebandyn slutade rätt otippat med vinst för Umeå City med 6-3. Viktigt för dem som ligger rätt långt bort ifrån slutspelsplats.

Jag har nu alltså bytt sängen mot soffan och varvar mellan datorn och Scrubs. Vi får se om morgondagen blir mer produktiv... Det kan i alla fall bli jobb, jag har inte hört något ännu men om jag behöver hoppa in någonstans får jag reda på det från klockan 7. Vore nog bra för mig att komma ut och göra någonting, inte okej att ligga i sängen såhär varje dag. Om jag inte får något jobb kanske jag ska åka till bibblan eller något café och plugga, blir mer gjort då känns det som.

Lär ju inte somna än på ett tag men ska försöka att inte vara uppe så länge ifall att man måste upp tidigt imorgon. Godnatt och kram!


Twilight gick på TV1000 idag, älskar den filmen. Pattinson och Stewart är sjukt fina tillsammans. Eller okej, mest Pattinson ;)

back


Tillbaka efter helgen kan man säga! Det har varit en bra helg och min fest blev lyckad. Jag hade skoj och folk verkade fulla och glada = bra fest. Jag tog inte många bilder alls hehe, blev kanske 5 stycken eller så. Det är bara inte min grej att komma ihåg att ta upp kameran i tid och otid. Tur då att både Angie och Jenny kan det där :) De har båda lagt upp bilder på facebook och det är ju kul.....om man blir snygg på bilderna, vilket inte var fallet för mig den aftonen, hm. Men men, bilder = minnen, och de vill vi såklart värna om!


Fick massor av fina presenter - Tack alla!


Maria och Julia (och Micke i utkanten :)


Finfina tjejer!


PartyAnnelie!

Som tur är verkar fotandet ha avtagit ju längre kvällen gick, känns som att de bilderna skulle blivit censurerade ändå.. Jag får se om jag lägger upp några av mina egna sen, måste få in dem i datorn först och av någon anledning är jag lat just nu.

Nu ska jag fortsätta plugga, måste läsa ikapp några kapitel i boken. Ikväll är det innebandy på TV - Umeå City möter Dalen. Derby där alltså, kan bli kul :)

So long!

Fredagsmys


Myskväll ikväll och inte helt ovanligt blev det en skräckfilmskväll också ;) Eller snarare thriller var det väl vi såg men det hindrade inte vissa i sällskapet för att skrika till lite då och då ;) The last house on the left blev det och jag gillade den skarpt. En ganska verklighetstrogen film om man bortser från slagsmålen och att personerna i filmen levde när de egentligen borde ha dött av skottskador med mera. Så är ju dock nästan alla filmer och det gör ju också att det blir lite extra spännande när man inte vet vilka som är döda eller vilka som kommer att återuppstå..

Tidigare idag har jag varit med M & J och handlat på systemet och ica. Mitt kalas kan nog bli riktigt bra, jag vet i alla fall att tjejerna är extra taggade, då det var ett tag sen vi festade alla tillsammans. Alltid lika skoj har vi :)

Jag fick också en liten present av M, ett foto på oss två i en svart ram. Hon har ett exakt likadant hemma hos sig som hon fick av mig på hennes kalas i somras och nu har vi alltså varsitt kompis-foto :D Imorgon ska jag få mer presenter - jag älskar att få presenter haha ;) Å andra sidan, vem gör inte det??


Det är inte den här bilden som M har ramat in, utan en annan. Det finns hur många foton som helst på oss tillsammans, riktiga linslöss är vi :)

Imorgon ska jag jobba lite, jag är personlig assistent åt en 13-årig tjej och följer med henne på aktiviteter och annat när hon behöver hjälp. Det är ett roligt och givande jobb och ibland funderar jag på om jag skulle vilja jobba mer med funktionshindrade barn. Just nu blir det runt en gång i månaden eller mer sällan.

På kvällen sen blir det ju party, får se om jag lägger upp en outfitta här sen kanske :)

Hej svejs och Godnatt!

Thirsty Thursday


Jag vet att det fredag idag, men igår var det törstiga torsdag :) Efter våra småtjejers träning gick jag och A till Bishops Arms i Sumpan och tog ett par Kilkenny och en tallrik pommes var. Trevligt värre :) Det blev inte alltför sent eftersom A måste gå upp 5 varje vardag och inte kan vara uppe halva nätterna (som oss andra). Så fort jag hade kommit hem och lagt mig under täcket så ringer bror min. Han ville ha lite grejer som låg hemma hos oss och tydligen satt han med några vänner på ett ställe precis där vi bor. Jag hoppade i jeansen igen och gick ner och satte mig med dem en stund. Vid 23 skulle stället stänga så vi åkte vidare ner till ett annat ställe (rättså sunkigt ställe haha) och tog några öl till. Roligt nog hade de karaoke på det sista stället och pinsam som jag är tycker jag att det är skitskoj med karaoke - haha! Jag rev av Benen i kors med Lisa Ekdahl och som tur var så var det ingen som buade ;)

Trevligt med lite lokal utgång en torsdag sådär. Det är en av de bästa sakerna med att bo i Sumpan, det finns alltid ett par ställen som har öppet om man känner för en öl eller två ute.

Idag har jag sovit rätt länge, pluggat lite faktiskt och nu väntar jag på att M ska komma hit. Vi ska förbereda lite inför min fest imorgon, typ städa lite, laga mat och sådär :) Just nu är det Wall-E på min TV så jag ska sätta mig framför den med en tallrik yoghurt tror jag. Enligt mig en underbar film, romantisk och rolig. Wall-E är ju också sjukt söt :) Om du inte sett den, se den!


Söta Wall-E med sin Eve. Tydligen är den jag ska se nu på svenska, inte helt okej men bättre än inget! 

Peace and Love!

Shoppat!


Nu var det ett tag sen jag skrev. Har sovit nästan 15 timmar sen jag kom hem från jobbet igår så det har inte hänt särskilt mycket. Jag älskar att sova men man blir lite konstig när man sover sådär mycket faktiskt.. 

I alla fall blev det inget jobb idag, så jag låg och pluggade i sängen när mamma hörde av sig och ville luncha. Jag gick upp och så åkte vi först till Ica Maxi och handlade mat till min fest på lördag. Det blir lite italienskt, kan nog blir riktigt gott :) Efter det åkte vi till Åhléns och shoppade lite heminredning och jag köpte en snygg klänning i sammet. Tyvärr gör den sig inte alls bra på bild men jag ska ha den på lördag så det lär ju komma upp en bild senare med klänningen på. Det blev även lunch på Åhléns, jag tog torsk med citronsås men tråkigt nog var det inte särskilt gott.  

Sherman Dress SEK 599, Stylein - NELLY.COM
Klänningen jag köpte liknar den här, fast min är i sammet. Den kommer från Åhléns egna märke att. och kostade 249:-. Klänningen på bilden ovan är från Stylein.



Köpte volym-schampo & vårdande balsam från phc. Det var specialpris, 39:- styck. Hoppas de är bra :)

Nu är jag hemma igen och tar det lugnt. Väntar på att mamma ska komma hem från sin vattengympa så att vi kan äta kräftorna som ligger och tinar. Jag fullkomligt ÄLSKAR kräftor! Tycker absolut att man kan äta det året runt, varför inte liksom? ;) 


Bild från i somras när jag och mamma åt färska svenska kräftor. Grymt jävla gott måste jag säga! Frågan är om det är värt att punga ut cirka 500 spänn för ett tiotal kräftor...

Efter kräftorna ska jag se film, vi får se vad det blir. Simma lugnt!

Hard work work


Eller inte :p Jobbar idag men det är riktigt segt, man har inte så många sysslor på den här tjänsten. Är lite allt-i-allo kan man säga, fixar med post, går runt i huset och ser till så allt ser okej ut och så vidare. Dagarna går så sakta när man knappt gör någonting, utan bara sitter och rullar tummarna. För att inte tala om hur överflödig man känner sig när man inte gör någon nytta. I alla fall ska jag sitta här idag och kanske imorgon också om det behövs.

Slutar 16.30, då ska jag nog ta en kortis i ett par affärer och försöka hitta något snyggt att ha på mig på lördag när jag ska fira min födelsedag med vännerna(sjukt sent eftersom jag fyllde 6 oktober hehe). Blir middag med tjejerna hos mig först, sen får killarna komma och så blir det förfest innan vi drar ut och gör stan. M är eventkoordinator och hjälper mig med festen, känns bra det eftersom att jag inte är så bra på att styra upp grejer och det är hon :)

Tadhiela Hard Rib SEK 3595, Whyred - NELLY.COM
Den här klänningen från Whyred skulle jag inte banga på. Tyvärr är inte min plånbok så fet.. Får försöka hitta något snyggt på HM eller kanske Zara, det ligger nära där jag jobbar idag.

Ikväll ska jag kanske träffa J och kolla film eller nåt, annars kan det även bli NHL-kväll hos M. Det återstår att se, båda planerna låter lockande :) 

Nej om man skulle sluta blogga och ta en vända i huset och se lite busy ut.. Hm, ja så får det bli!
Take care, puss ;) 

Ny vecka


Tiden går riktigt fort nu känns det som, veckorna bara rusar iväg. Skönt tycker jag, eftersom att den här tiden på året är ganska tråkig - regn, rusk och mörka dagar. Vidare känns det inte som att det händer någonting så här års, alla sitter uppkrupna i soffan och tittar på Ensam mamma söker eller något annat svennebananprogram.  Jag ser fram emot december med julkalendern, julhandlande, pepparkaksdeg och mängder av glögg :) Julafton är min favoritdag, så sjukt mysig.

I mellandagarna ska vi som fortfarande räknas som juniorer i laget spela Storvretacupen i Uppsala. Var där förra året också och det lär bli grymt skoj. Vi åker inte dit för att vinna cupen eller något sånt utan för att ha kul och festa. Looking forward to that!


V och Tomten myser i Uppsala under Storvretacupen förra året.

Nyår är inget jag orkar hetsa upp mig inför, det blir som det blir, troligtvis lär det nya året festas in tillsammans med tjejerna. Ska se till att äta nyårsmiddagen med familjen, det gjorde vi alltid förr (innan man tyckte det var roligare att festa sönder med polarna). Jag saknar den traditionen så den måste införas igen tycker jag!

Januari får också gärna komma snart....

Nighty night


Trött och seg tjej...jag alltså. Har hunnit med en del, match mot TT, lagade tacos nästan själv (!) som jag, Lina och mamma åt framför Djurgårn - Assyriska. Resten av familjen är ju apor så de blev glada i alla fall. Mig kvittar det egentligen men alltid kul med derbyn och då känns det ju bättre att DIF stannar i allsvenskan. Det viktigaste i år är ju ändå att AIK tog dubbeln och nothing else matters ;)

Vår match idag slutade 2-2, inget spektakulärt egentligen, en rätt tråkig match om du frågar mig. Jag tillförde inte mycket, fick en utvisning för hög klubba - riktigt onödigt men vad ska man säga, skönt att reflexerna funkar i alla fall..  Vi hade en "gammal" tränare i båset idag och om jag fick välja skulle han stå där varje match men tyvärr är det ju inte fullt så enkelt :p

Nu på kvällen har jag och Lina haft lite skräckfilmskväll - jag älskar läskiga filmer! L jobbar i en videobutik så hon får låna hem filmer gratis, riktigt nice. Började med omtalade Drag me to hell som vi båda missuppfattat: det är ingen skräckis utan en komedi. Efter det såg vi Funny games U.S, en film som M rekommenderat mig att INTE se om jag vill slippa olustkänslor en tid framöver. En sån recension ser jag som bra och var helt enkelt tvungen att se den. Riktigt nice film där "the bad guys" är sådär skönt psykotiska som jag gillar (i filmer, inte i verkligheten!). Filmen är en remake på en (som jag förstått det) tysk film som gjordes -97 och som jag självklart måste se vid ett senare tillfälle.


De psykotiska killarna som leker roliga lekar med liv och död.

Nej, dags för sängen nu, imorgon blir det plugg plugg plugg!
Nighty :)

Hey bloggööön!


Kom just hem från Sara, vi har haft en väldigt mysig kväll och middagen smakade grymt bra. Jag som aldrig äter riktig mat blir alltid lika glad när jag får det serverat ;) Vi åt fläskytterfilé som var stekt i honung (tror jag det var) med potatis. Till efterrätt hade hon gjort en smarrig äppelpaj. Jag åt sjukt mycket av pajen haha, tog om tre-fyra gånger, var helt enkelt tvungen när det var så gott :D Sara spelade gamla brända skivor och gud så mycket minnen musik kan framkalla! Sjukt kul att tänka tillbaka och snacka om roliga saker som man gjorde förr och berätta pinsamma anekdoter. Mycket har vi varit med om tillsammans genom åren! Jag hade tänkt låna mammas kamera och ta lite bilder under kvällen men självklart så glömde jag den hemma. Jaja, Malin tog lite bilder - de kanske man får se på facebook eller så sen, det mesta verkar ju hamna där...


Den här bilden tog jag nyss. Tänkte visa min fina "luggsnurra" som jag testade att göra för första gången - i like it!


När jag ändå hade camen uppe var jag tvungen att göra min favoritpose, BARA för Marias skull ;)

Nu sitter jag i sängen och ska snart göra mig redo för sömn, det ska bli skönt bara jag orkar ta mig i kragen och tvätta bort sminket. Är sjukt dålig på sådana rutiner, vilket inte är bra eftersom huden (och mina lakan) inte mår så bra av att sova med smink varenda dag. Ska ju ändå till badrummet och ta bort linserna, numera har man ju månadslinser istället för endags som man bara kastar efter en dag. Månadslinser måste man ta ut på kvällen och tvätta med linsvätska innan man lägger dem i ett etui över natten. Lite halvjobbigt tycker jag men ville testa färglinser och då fick det bli månads.

Nog om linssnack, nu ska jag kolla min farm i Farmville och sedan läsa vidare i Stieg Larssons tredje bok Luftslottet som sprängdes. Fastnade verkligen för Milleniumtrilogin men vill inte läsa för mycket så att den sista boken tar slut, hatar när bra böcker tar slut! Känns ganska oundvikligt tyvärr i och för sig...

Imorgon är det match, ska bli grymt skoj - är taggad till tusen! Nervös är jag allt, det pirrar massor i mig. Vill verkligen ta tre poäng och jag hoppas att alla i laget känner samma sak, då tror jag vi tar det. Go Duvbo! :)

Nattinatti bloggööön (på StinaLees dialekt) :)

Kalas!


Nu ska jag strax iväg på födelsedagsmiddag hos Sara, hoppas vi får något gott att käka för jag är hungrig ;) Tänkte mest lägga in en outfitbild nu innan jag tar bussen till Bromsten där hon bor. Det ska bli kul att träffa tjejerna, det var längesen vi var tillsammans :) De andra ska ju ut på stan senare men då ringer jag syrran som får komma och hämta mig, skönt det :)

Lär ju blogga igen när jag kommer hem. Hejdå!


Klänning och skor från HM, lackleggings från Åhléns och kuvertväska från Glitter.

Lådan


Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en mysig biokväll med några tjejer från laget. Började med att möta upp M och A som satt på Laughing Duck på Vasagatan och tog en after work-öl. Satt en stund där innan det var dags att träffa resten av gänget utanför Sergelbiografen och bestämma vilken film vi skulle se. Förstavalet "Trubbel i paradiset" var det tyvärr bara att glömma, då biljetterna till den var slut och vi som inte hade bokat innan kände oss någorlunda snopna. Efter lite velande fram och tillbaka valde vi till slut "The Box" med Cameron Diaz i huvudrollen, då borde det väl vara något att se tänkte vi. Innan filmen gick vi till Kungshallen för lite käk och jag valde (inte helt oväntat) Taco Bars Chicken Hombre - lika gott som vanligt! Efter maten hade vi fortfarande lite tid över att döda så vi slog oss ner vid ett bord på Chaplins Bar på Kungsgatan och tog ett par glas till. Klockan 21.30 infann vi oss på bion, första parkett hade vi till och med ;) Filmen tänker jag inte diskutera, jag har helt enkelt inte orken att analysera den nu. Låt mig bara säga att ingen av oss fattade grejen. Punkt. Tuben hem, kram och godnatt!


Dagens dagens: Mina nyinköpta plagg från Gina!



Såhär ser mina nya ögon ut - med nya månadslinserna från Lenson.

Äntligen fredag!


Egentligen är jag inte sådär entusiastisk som man kanske brukar vara när det blir helg. Jag är ju ledig nästan varje dag så det märks inte så mycket skillnad mellan vardag och helg. Å andra sidan blir alla andra på glatt humör på fredagar, så det smittar av sig på mig också :) Den här helgen bjuder på en hel del skoj, ikväll blir det lagmys i form av middag på stan och bio. Imorgon har mina 97-tjejer match mot Bele Barkarby kl. 12.30 i Hallonbergen. Vi väntar oss en tuff match, då Bele är bland de allra bästa lagen i vår serie. På kvällen ska jag iväg till Sara som ska ha en försenad födelsedagsmiddag (hon fyllde 20 den 29 september). Eftersom att jag har egen match på söndag blir det en lugn kväll, jag kommer alltså inte att följa med gänget ut på stan men det blir nog trevligt ändå!

Sara och jag lärde känna varandra när vi spelade innebandy i Kista IBK tillsammans. Då var vi väl runt 13 år gamla och efter ett par år bytte vi båda klubb och började spela i Duvbo IK (där jag spelar nu). Sara har slutat med innebandyn och vi ses inte alls lika ofta som förut. Under tiden vi spelade tillsammans var vi riktigt tighta och vi har massor av minnen ihop. Ibland går man åt olika håll i livet och man kommer ifrån varandra men vi har fortfarande kul när vi ses och det är huvudsaken tycker jag :) 

   
Sara på grillfest på mitt lantställe 2007.

Green eyes?


Nu är jag hemma igen efter en givande träning med mina småtjejer, som jag kallar dem. De är födda -97 och är alltså i 12-årsåldern. Än så länge märker man inte av någon tonårskris men jag antar att det kommer rätt snart.. Riktigt sköna tjejer är det i alla fall och vi har (nästan) alltid roligt tillsammans på träningar och matcher. Duktiga är de också och de flesta har väldigt höga ambitioner för att vara så unga måste jag säga. Det är kul att vara tränare och jag är stolt över att få vara det för just dessa tjejer.

Oj oj, jag som tänkte visa mina nya färgade linser som kom på posten idag nu men min mamma ringde just och sa att hon var nedanför. Det betyder att jag måste springa ner för vi ska åka till pizzastugan och köpa maaat :D


Update:
Tillbaka hemma med avokadopasta, mums! Ska sätta mig framför TVn och kolla Batman Begins tror jag. Har inte sett den och Christian Bale som spelar Batman är ju riktigt het så även om det inte är min typ av film så känner jag att jag måste utvärdera hans utseende som Batman ;) Linserna får jag utvärdera imorgon eller så! Ciao så länge :)



Mmm...

Ruggigt!


Fy vad äckligt väder det är idag! Jag vaknade runt halv 2 idag kanske sen ville man ju nästan inte gå utanför dörren så regnruskigt som det var. Mörkt är det också, redan nu vid fyratiden känns det som kväll. Om man inte redan är deprimerad blir man ju det av Sveriges höstväder.

Hinner egentligen inte uppdatera så mycket, ska springa iväg och träna mina småtjejer i innebandy. Tänkte lägga upp en bild på de mobilerna jag har att välja mellan för tillfället. Jag tappade min mobil för ett par veckor sen och den verkar inte dyka upp tyvärr så får lov att använda en sketen gammal en eftersom jag inte har råd med en ny just nu. Jaja, bara man kan ringa och skicka SMS så får jag vara nöjd. 


Någon av dessa två blir det. Troligtvis den högra eftersom den andra har så repig display. Å andra sidan är den finare... Hm, i-landsproblem kanske?

Ta hand om er i höstrusket! 

Hemma igen


Hemma efter en ganska rolig träning måste jag säga. Vi är lite ofokuserade under första delen tyvärr men när vi delar in oss i lag och kör match så blir det bättre :) Fick skjuts hem av Annelie, det tackar vi för!

Sitter i soffan nu framför TVn och kollar det sista av Lyon-Liverpool. Är inte så insatt i Champions League men det blev ju riktig action i matchen till slut! 1-1 slutade den vilket betyder att Lyon är vidare i CL (som jag förstått det haha).

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag till J för filmkväll. Får se vad det blir för film, han har ett helt bibliotek med filmer så vi har alltid svårt att komma fram till vad vi ska se. Mysigt är det i alla fall, jag älskar film :)

Imorgon är jag ledig så lär sova ut länge, skönt :) Ska ändå försöka att gå upp innan 12 så inte hela dagen försvinner och jag ska hinna plugga lite. Gjorde inte det när jag kom hem från jobbet tyvärr, hann inte eftersom jag var tvungen att äta min ica-pizza innan träningen ;) Jag måste helt enkelt bli mer disciplinerad när det gäller plugg...Imorgon, promise!

Sov gott nu, hej svejs!

@ work


Sitter på jobbet nu, i receptionen faktiskt. Det är ganska dött här måste jag säga, jag började för en halvtimme sedan och det har bara kommit två besökare. Tur att man har tillgång till dator och internet :)

Jag jobbar alltså som bemanningskonsult i växel och reception. Det betyder att jag blir ivägskickad till olika företag där det behövs förstärkning på grund av ledighet, sjukdom eller annat. Alltså är mina arbetsuppgifter och min arbetsmiljö varierande från dag till dag och det är skönt med omväxling. En nackdel med att jobba såhär är att man inte har någon fast arbetsplats eller kollegor som man lär känna på riktigt. Jag växlar inte mellan allt för många ställen så jag vet ju vad alla heter och man kan säga att jag är bekant med dem men mer än så är det inte. Det kan kännas tråkigt och på något sätt blir jag aldrig riktigt avslappnad på jobbet och man är aldrig insatt i vad som händer på de olika arbetsplatserna när man själv inte är där. Det finns väl för- och nackdelar med alla jobb och jag klagar inte, det är ett bra jobb för mig att ha medan jag pluggar.

Mitt favoritställe är faktiskt det jag är på idag, så det känns bra även om det är otroligt lugnt. Förutom de härliga tjejerna som jobbar här så är det en modern och trivsam miljö att sitta i. På pluskontot kan läggas till att man får dricka hur mycket coca-cola man vill haha ;) Det blir alltid att jag dricker cola light när jag är här, annars skulle mina tänder gå sönder av allt socker!


När man är receptionist måste man vara propert klädd!

Om en timme slutar jag och då ska jag åka hem igen och jag SKA läsa i boken som är till nästkommande moment i skolan: Cognitive Psychology - Connecting Mind, Research and Everyday Experience. Hoppas att den är intressant :) Klockan 19.30 har jag innebandyträning, wiee :D Sen känner jag mig lite sugen på filmkväll, får se om jag gör slag i den saken. Ciao så länge! 

Onsdag

Idag har jag sovit lääänge! Jag hade ställt klockan på 10.00 igår men snoozade ändå tills klockan var ett. Känner verkligen inte för att gå upp, vill bara ligga kvar och drömma mig bort från allt jobbiga...

Det är inte lätt att tänka på annat just nu än mina "kärleksbekymmer". Fel ord kanske men vet inte vad jag ska beskriva det som. Satte just på TVn och på TV3 var det reklam för programmet Bones. Jag har aldrig sett det men det stod några ord på TV-skärmen som jag uppmärksammade: Kärlek är motion för hjärtat och sinnesförvirring för hjärnan. Jag vet inte om det var exakt de orden men något liknande i alla fall och de passar verkligen in just nu, i alla fall det om sinnesförvirring..

Nu ska jag sluta titta på Oprah och klä på mig och kanske äta frukost för en gångs skull? Behöver inte åka hemifrån förrän  tjugo över två så det hinner jag nog med. Borde gå till skomakaren också och hämta mina skoletter som har lagats och klackats om - äntligen :) Dock tror jag inte att skomakaren tar kort och jag har inga kontanter och det finns ingen bankomat nära. Problem problem, får väl ta dem när jag kommer hem om det fortfarande är öppet, annars imorgon.

Jag lär ju blogga från jobbet så på återhörande och som A brukar säga: Idag är en bra dag!!


Jag och Angie på midsommar

Nattblogg!


Borde väl egentligen gå och lägga mig nu så att jag kan gå upp i hyfsad tid imorgon och plugga, men det känns inte som att jag kommer att kunna somna. Får gå och fylla på glaset med rosévin igen så blir jag nog sömnig snart. Hittade lite överblivet vin i kylen och det får ju inte gå till spillo! 

Imorgon ska jag jobba i 2 timmar, klockan 15-17. Känns lite sådär faktiskt, att behöva åka till Akalla för så kort tid.. Blir ju inte mycket lön för mig heller om jag bara ska jobba sådär lite. Jag jobbar deltid - två dagar i veckan ungefär, eftersom att jag pluggar. På senaste tiden har det dock knappt blivit något pluggande, fy skäms Hanna! Jag vet bara inte om det jag gör nu är rätt för mig. Har egentligen ingen aning och har ständigt lite panik för att jag inte kan komma på vad jag vill göra med mitt liv och det blir inte bättre av att alla andra verkar ha koll. De flesta har i alla fall en plan medan jag bara följer med strömmen i princip. Mitt mål just nu är att klara kursen jag läser för att, om inte annat, samla ihop lite högskolepoäng. Problemet är att jag är världens mest lata person när det kommer till att plugga, tyvärr, och jag känner nu att det nog inte var rätt beslut att välja att studera på distans. Hur som helst så är det alltså så det är och jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Usch, nattblogg var nog inte så smart, grubblar ju sönder det här inlägget haha!

Ska lämna bloggen, facebook och datorn åt sidan nu och titta om det finns något sevärt på TV. Lär ju vara något kul på TV1000 i alla fall :) 

Skål och godnatt!  

Kvällsmys


Hej hej hallå :)

Efter en tripp på stan och lite shopping känns det riktigt skönt med kvällsmys hos M :) Hon hade redan förberett allt när jag klev innanför dörren och det smakade riktigt bra med mat efter en dag där det enda intaget varit kaffe. Ibland glömmer jag bort att äta och just nu är jag inne i en period när jag kan gå en hel dag utan mat. Inte okej, men jag vet att matlusten kommer tillbaka. Svårt när man tränar bara eftersom musklerna försvinner rätt snabbt när man inte äter ordentligt... Hur som helst lagade M en underbar middag bestående av kycklingfilé med auberginegratäng och mozarellasallad. Till detta dracks rött vin som blivit över sen i lördags. Toppen :)

En killkompis kom förbi för att prata lite allvar och saker och ting klarnade ännu mer. Även om jag egentligen bara vill gå vidare nu och skita i detaljer och sånt så är det ju skönt att få veta sanningen. Om man nu ens kan vara säker på något, det känns som att alla ljuger eller undviker att berätta saker. I alla fall kändes det bra att man är på "den rätta sidan" och att saker och ting klarnat nu. Det hade inte varit skönt att få reda på det här om ett halvår till exempel, ju förr desto bättre!

Under min dag i stan har jag självfallet hunnit shoppa en del :) Blev lite budgetshopping på Gina Tricot och Indiska, riktigt nice att det finns billiga kedjor med snygga kläder. Perfekt för oss som pluggar eller inte har skaffat sig ett riktigt jobb med bra inkomst. 


Från Gina blev det jeans på rea: 199:- och ett svart linne med silverkedjor: 149:-

Nu sitter M och J bredvid mig framför PS och spelar NHL 2005 eller något liknande. Riktigt kul fast jag är inte särskilt duktig.. Vi kör vinnaren går vidare och ja, jag sitter ju här så... Tv-spel är roligt, men jag är bättre på Singstar och Guitar Hero ;) Har kört en del Fifa också men har inte chans när jag möter killar. Är i och för sig ingen nörd som vissa andra jag känner. 


Nu är det snart min tur att lira så vi hörs senare, simma lugnt!


Dagens dagens: klänning från Lindex och mössan jag köpte idag från Indiska för 69:-

PS. Förlåt för dålig bildkvalitét - de flesta av mina bilder är tagna från mobil...

This is it


Jaha, då var det en ny dag. Igen. Ligger på soffan och funderar på om man skulle ta sig upp. Göra sig klar och åka in till stan som planerat, men jag orkar inte. Kan jag inte bara få ligga kvar här i något år eller så? Slippa möta världen.. Antar att jag skulle tröttna redan efter ett par dagar, jag måste ju faktiskt träna innebandy imorgon. Det är väl det enda som känns kul just nu. Om ens det. Jag har blivit bedragen och man har ljugit för mig på ett sätt och så mycket som jag aldrig trodde var möjligt. Det är ju självklart skönt att det är över nu när korten (de flesta antar jag?) ligger på bordet men jag var ju lycklig förut, inte nu. Lögner dragna av den man älskar, finns det något vidrigare? Klart det finns värre saker, det är jag absolut medveten om men det här är ändå min verklighet och det svider mest för mig.



Känns skönt i alla fall att det var jag som avslutade hela den här farsen som har pågått under en längre tid. Jag har ju varit inne lite på polisyrket, det verkar passa mig att utreda ;)

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och koka lite té eller kaffe att hälla i termosen, klä på mig och kanske ta ett drag med mascaraborsten - det känns nästan alltid lite bättre då. Sedan blir det tuben in till city för ett besök hos min astmaläkare, följt av lite shopping kanske? Broken heart-medicin No. 1. Ska möta upp M också hoppas jag, hon sov här i natt men sötnosen klarar inte att sova bort hela dagen som vissa andra så hon åkte inåt redan vid 10 tror jag det var.

Life goes on. It's for the best. I'm still standing osv osv.
Ciao!

soppa

Just nu är saker och ting i mitt liv helt upp och ner. Har fått höra mycket de senaste dagarna, mycket skvaller kan man säga. Det är så svårt att veta vad som är sant eller falskt när det står ord mot ord. Jag behöver bevis av något slag. Några inlägg under skrev jag att jag blev singel i lördags och det stämmer fortfarande, men läget är ändå hyfsat annorlunda nu. Jag måste tänka kritiskt och vägrar att tro på ord som egentligen kan vara tomma. Man vet aldrig vem man kan lita på och därför måste man undersöka äktheten i dessa ord. Just nu vet jag inte exakt hur jag ska gå till väga men någonting måste göras.

Detta är säkert förvirrande för en utomstående person som inte alls är insatt i min situation, men jag känner ändå att jag måste skriva ner det här. Det kanske hjälper mig att komma fram till något om inte annat.


Ungefär såhär lost känner jag mig, minus rödvinet dåra...

För övrigt så sitter jag hemma nu framför min bärbara dator och skriver med några personer på MSN. Fick gå hem från jobbet klockan 12, vilket var skönt på ett sätt men jag tycker också att när jag ändå var där hade jag lika gärna kunnat jobba en hel dag. Hur som helst, jag har kokat kaffe som tyvärr har kallnat då jag har varit för uppslukad av konversationerna på MSN.. Tycker ändå att jag har varit duktig, inte ofta jag får tummen ur och kokar mitt eget kaffe men när jag väl gör det är det så värt. Idag kokade jag kaffe som jag har fått i en goodiebag från Wayne's. Det är väldigt gott måste jag säga :) Lyssnar även på underbar musik från en spellista som jag gjort själv, med soundtrack från olika Tarantino-filmer. Tarantino gör grymma filmer och musiken är alltid klockren om du frågar mig!

Nu ska jag fortsätta mitt konverserande och vänta på att M ska komma hit så ska vi äta något innan vi drar på lagfotografering följt av träning. Ska bli riktigt kul att träna och även spännande att se hur vi klarar oss utan tränare!

Peace out ;)

Monday morning

God morgon!

Jag sitter på jobbet och är redan lite uttråkad. Jobbar i en växel idag och jag har inte fått ett enda samtal fastän vi har haft öppet i 40 minuter. Suck! Det betyder i och för sig att jag kan uppdatera bloggen om min turbulenta helg.

Jag jobbade bara en dag förra veckan så känns som om jag hade ett litet höstlov förra vecka faktiskt :) Har umgåtts mycket med mina underbara vänner den senaste tiden, främst kanske för att en kompis vars pappa har varit med om en olycka och ligger på sjukhuset mår väldigt dåligt. Vi andra vill såklart stötta henne och försöker hitta på roliga saker att göra så att hon ska få tankarna på annat. Det är hemskt att saker som detta händer men de säger att läget är stabilt (för min väns pappa) och vi hoppas innerligt att han ska vakna och bli återställd. 

I fredags var det tacos och rödvin hos A, väldigt mysigt :) Vi tittade på idol och pratade strunt, härligt med tjejkväll! Framåt midnatt tog vi fram Pictionary och Rappakalja, fy fan vad dålig jag är på att rita! Stackars A som var på mitt lag säger jag bara. Efter lite spelande var det dags att ta sig den långa vägen hem (från Bandhagen till Sumpan) och för en gång skull gick det väldigt smidigt, tajmade in blåa linjen precis så jag slapp vänta. Skönt att tunnelbanan går hela natten numera. Hemma vid en lagom tid och bums i säng för att somna till ljuv musik bredvid min goda vän, datorn.

Lördagen startade som vanligt med Melodikrysset klockan 10. Det är en mysig tradition som familjen har, vi äter frukost tillsammans och lyssnar på programmet som spelas varje lördagsmorgon i P4. Oftast blir det bara jag och mamma eftersom båda mina syskon har flyttat hemifrån. 

Under dagen åkte jag, mamma och mormor till morfars grav på Bromma kyrkogård och tände ljus. Jag fick reda på lite saker av en vän som alltså ledde till ett uppbrott mellan mig och min så kallade pojkvän. Nog om detta!

Kvällen spenderades med M, precis som jag skrev i lördags. En trevlig kväll om man bortser från utgången som vi lovade varandra att inte tala om. Hyfsat misslyckat blev det i alla fall. Ganska tidig hemgång, en tallrik pommes med cheddar-dip från grillen och sen hopp i M's säng. 

Vi gick upp sega dagen efter strax före 10 och begav oss till Hallonbergen, M för ett möte med spelarrådet och laget och jag själv för att coacha mitt tjejlag under en träningsmatch. Gick sådär, blev förlust mot ett duktigt lag för att vi inte satte våra chanser och gick bort oss i försvaret. 

En kebabtallrik senare var AIK Svenska mästare. Vänta nu...va? Ja just det SM-guldet till Solna, inga konstigheter alls faktiskt. Jag var faktiskt förvånad över mitt lugn denna helg då Allsvenskan skulle avgöras i guldmatchen mot IFK Göteborg. Märkligt lugn...kanske man hade vinsten på känn? ;) Klart man fick fjärilar i magen då IFK tog ledningen men som alla borde veta vid det här laget vände AIK och vann! Himla sköna profiler det finns i AIK, Mutumba, Bojan, TJERNA (!) mfl. 



Riktigt skönt avslut på helgen - SM-guld 2lax9 = lycka!!! :D

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.