En partykväll!

är aldrig fel :)

måste ju ut på marknaden igen ;) skämt åsido, man måste ju ha kul så att man kommer på andra tankar. 
Just nu sitter jag och M hemma hos henne och dricker drinkar och lyssnar på dansmusik, vi är danssugna! A är på väg och vi måste övertala henne att följa med ut, vi får se hur det går :)


Trevlig kväll!

Nämen nu..

..tycker jag det är dags för den här bloggen att vakna till liv ;)

Det har varit ett minst sagt händelserikt år hittills, på många sätt:

  • Jag har stärkt många vänskapsband och fått nya vänner som idag är guld värda! Jag har helt enkelt världens finaste vänner och under det här året har jag märkt hur viktigt det faktiskt är att ta vara på dem. Älskar er!
  • Jag har börjat plugga lite smått på distans och tar en kurs i rättspsykologi. Ett väldigt intressant ämne men jag vet ändå inte om jag har hittat rätt. Man har så många möjligheter och det ska man egentligen inte klaga på men det vore enklare om jag brann för något specifikt. Förhoppningsvis visar det sig framöver.

  • Innebandylaget jag spelar i har fått nya tränare och just nu är det kaos i laget kan man säga. Låter kanske inte som en stor grej men innebandyn (och tjejerna i laget) är en stor del av mitt liv och jag hoppas verkligen att vi kan ordna upp i röran som skapats. Detta är högaktuellt just nu, så jag får lov att återkomma med vad som händer på den fronten senare

  • Till sist, men inte minst - jag har blivit singel!


Där har vi det, mitt 2009 i stora drag. Självklart har det hänt massor av annat men det är dessa saker som har påverkat mig mest. I och för sig är det ju ett tag kvar på året, det kanske hinner hända något mer av stor betydelse. Det återstår att se... ;)

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.