Törstig torsdag?

Gårdagen var kort men trevlig. Eftersom att jag gick upp så sent hann jag bara med en timmes power walk och sedan följde jag med J till Kista Galleria. Han behövde nya "trasor" (hans eget uttryck) så jag agerade smakråd. Vi hittade ett par snygga jeans och en skjorta, nice att shoppa utan att bli fattigare ju! Kanske ska bli stylist hehe. Efter gallerian åkte vi hem till J och kollade På spåret med hans familj. De kollar igenom alla säsonger, sjukt mycket ju! Jäkligt trevligt att kolla på när man är flera sådär, i vår familj är vi sällan tillsammans alla och är vi det så handlar det mest om mat, dryck och vem som skriker högst.

Jag orkade inte åka till Maria igår så slaggade hos J och gick upp ganska tidigt ändå, han skulle på föreläsning. Eftersom att jag är rädd för städerskan vågade jag inte gå hem direkt ifall att hon skulle vara kvar hemma så jag gick till cafét på bibblan och drack kaffe och läste tidningen. Lite mys sådär faktiskt, läser sällan tidningen hemma, då är datorn roligare.

Idag fyller min fina bror Jesper år!! Han blir hela 28 år, sickt ju. Mitt schema ser ut såhär:
1. Slå in Jespers paket.
2. Laga soppa.
3. PW i solen (om jag hinner).
4. Möta upp Lina vid Lifestyle tattoo kl 17 då hon ska tatuera sig! Spännande och jag är btw sjukt sugen.
5. Hem till Jesper i Stadshagen för att fira honom. Ryktas om tårta men jag ska vara stark. Idag ska jag äta 5-8 bananer och 5-9 glas lättmjölk, mmm.. Ett glas vin eller två kanske slinker ner dock om det nu bjuds på det. Man må ju unna sig som Myran hade sagt.
6. Se till att betala avgiften för turistvisumet så att jag får åka till NY, mitt satans bankkort vill inte fungera!!

Nu ska jag sätta igång med min to-do-list!


Jesper och jag på kryssning. Jag hade en blåtira på höger öga och får anta att det är därför jag ser mentalt retarderad ut. För övrigt är tuberna vi visar upp drinkar, rätt (o)coolt!

Promenix

Nu är det dags för en promenad i solen, det är så mysigt att knalla runt i Sundbyberg/Solna. Oftast blir det att jag går eller springer runt Lötsjön och Råstasjön, som väldigt många andra också gör.
Jag har laddat upp med frukost i form av soppa och jordgubbar! Kanske nämnde förut att jag går på diet, jag har ett matschema där dagarna ser lite olika ut. Alla dagar ska jag äta soppa så mycket jag vill, vilket är skönt för då behöver man inte gå hungrig. Soppan har jag lagat själv efter recept, massor av grönsaker! Idag får jag förutom den också äta andra grönsaker och frukt. Eftersom jag fuskar lite och dricker alkohol är den väl inte lika effektiv men jag  gillar metoden skarpt. Tror inte på dieter där man ska äta pulversoppa eller bars och gå hungrig resten av dagen, det funkar inte. Inne på andra veckan nu och jag mår bra!
Man ska väl egentligen undvika kaffe under dieten men vafan jag är bara människa!

Hjälp

Jag är orolig! Igår på radion sa de att narkolepsi är en möjlig biverkning av vaccinet för svininfluensan. Mamma skämtade om att Lina (syster) kanske har fått det eftersom att hon alltid är trött och somnar på soffan jämt. Jag vet bättre! Hon har alltid varit så medan jag, sedan jag kom hem nu, har stora problem med att vakna på morgonen. Inget hjälper! Imorse exempelvis ställde jag klockan på 10.30 för att få sova ut lite. Jag vaknade för 10 minuter sedan. Wtf!? Grejen är att jag har snoozat ända sedan 10.30 och varje gång jag vaknat velat gå upp och ut i den superfina vädret! Fan då. Nu kommer jag inte kunna sova ikväll vilket är ett stort problem eftersom att jag tänkt sova hos Maria så jag slipper städerskan som kommer och härjar imorgonbitti och Maria ska upp tidigt och måste därför sova tidigt och ah, ni förstår. Aja, kanske det här man kallar i-landsproblem. Jag tror egentligen jag bara behöver lite press, något viktigt att göra på dagen liksom. Kanske ska söka lite jobb idag! Spännande :)




Talk to you later

Partymode

När jag väl hamnar i mitt Partymode 1 så är det inte mycket som stoppar mig från att festa. Hemmafester, utgång med dans, drinkkväll eller pubrunda spelar liksom ingen roll, jag gillar det softa i att hänga med sina underbara vänner när alla är pepp och minst halvfulla! Dessutom gillar jag att klä upp mig och tar varje chans till detta (även om jag som tidigare nämnt är en flodhäst just nu och knappt kommer i något av det som finns i min garderob).
Jag ska se om jag minns de tre senaste helgerna i alla fall.

Den 10 mars hade Carros kusin spelning på Underbara bar på söder så vi var där och drack vin och lyssnade på bra musik. Vi drog sedan till Bröderna Olsson där det dracks en massa öl, snackades en del om politik och spelades yatzy med fyra tärningar. Lyckat!
Otroligt ful men kärleksfull bild på mig och Julls

Dagen efter firade vi Veronica som fyllde 20 bast den veckan! Tjejcrewet drog ner ett stenkast från mig till Texas Longhorn och käkade sweet sweet food. Tillbaka till moi för lite förande och klädbytande (Maria slog rekord tror jag, bytte mellan typ 15 outfittor innan hon motvilligt valde en). Utgång stod på schemat och bekväma som vi är gick vi två stenkast till Garbo där det blev drinkar och lite dans. Lite dåligt drag dock så blev ingen supersen kväll. Förbi sedvanliga S-grillen och sen hem till mig för slagg (japp, alla fem sov hos mig och jag fick sova på vardagsrumsmattan i vanlig ordning).
Verran och jag försöker posa på Garbo

Jag tror inte vi gjorde så mycket på lördagen denna helg, typ filmkväll som vi också är väldigt bra på att ha! Helgen efter var det Jullans tur att fylla år, då blev det 22-årsfest hos henne på fredagen. Eller aa, förkrök hos henne efter att jag typ tvingat henne till det. Vi var väl en tio pers hos henne som tog ett par bilar till söder i vanlig ordning. Väl där blev det Göta källare som är ett ställe man egentligen inte vill vara på men de har rätt bra musik, gamla oldies och svenska dängor på ett dansgolv. Dessutom gjorde en av bartenderna den godaste drinken jag någonsin druckit till mig. Vid stängning blev det en bulle tillbaka till Julls där vi efterfestade tills jag somnade på mattan igen. Eller aa eftersläckandet fortsatte nog i alla fall, jag var bara inte så delaktig.
Verran, Jag och Adde

Upp lite senare på lördagen för lite innebandy i Hallonbergshallen där vi fick se Sumpan göra en bedrövlig insats mot sämsta laget i serien. Hem för ett par koppar kaffe innan det var dags att svida om till partymode igen för drinkar hos Linnea! Väldigt trevligt trots att man var svintrött, hade inte träffat varken Tessan eller Sara på evigheter! Sara var lite sugen på utgång och jag var inte sen att hänga på, de andra kapitulerade så hon och jag åkte in och mötte upp hennes pojkvän och hans lumparpolare tror jag det var. Gick till Ego som jag egentligen inte gillar och det var väl inte jättesoft direkt, vi drog efter ett tag och jag mötte upp A för lite eftersnack och sovsällskap typ.
Tessan och Sara

Okej, nu är vi inne på helgen som var. Phu! Vad långt inlägg. I fredags var det fest hos Dennis som var på permis från Norge där han bor och lirar innebandy. Kul att träffa honom, det var inte igår. Även denna kväll vankades det utgång och vi åkte in till söder för att än en gång hamna på Göta källare, what's up with that?! Blev i alla fall dans och drinks tills jag satte mig på tuben och åkte hem helt själv.
Anders och Dennis var mysiga

I lördags hämtade Sanna upp mig, Maria och Angie i Alvik och så åkte vi till fel sida om stan där Angie bor, i Högdalen. Hon är gräsänka just nu så vi passade på att ha lite tjejmys och kolla film och även spela in film. Jag drack vin medan de andra åt godis så jag var rätt sprallig där ett tag, vilket resulterade i ett par fina filmer där jag verkligen visade mina bästa sidor! När jag flummat klart åkte jag ersättningsbuss (NEJ MAN KAN INTE ENS ÅKA TUNNELBANA DÄR HON BOR!! okej, det är bara tillfälligt men ändå) in till stan och mötte upp Linnea som jag för kvällen tvingat vara min wing woman. Vi började med ett par glas vin på Wok House och åkte sen till Studio 54 för att typ våldgästa killarnas grabbkväll. Soft! Ett antal appletinis senare åkte vi efter några om och men hem till Jonatan för efterfest. Trötta och klaara drog jag och J hem vid halv 7 och sov.
En ganska normal bild på Sanna, Mary och mig från i lördags

Det var helgerna det! Får se om det kommer någon uppföljare, verkar bli utgång fredag - lördag igen som det ser ut nu. Nästa vecka blir fantastisk btw! Jag och Mary åker till fucking New York på måndag och stannar en vecka! Vi ska hälsa på käraste Annelie som bor och pluggar där. Vi ska bo i lägenheten som hon hyr på Upper East Side, flashigt värre. Planerar att shoppa loss som galningar, kommer bli freakin' awesome.
Finaste Annelie och Maria i somras

Peace and love for now. <3

Sarah tvingar mig till detta.

Hej bloggöööööön!

Idag har jag tvättdag, väldigt glamouröst.. Ska försöka göra ett catch-up blogginlägg nu sådäraaaa.
Jag har alltså spenderat drygt ett år på Madeira och flyttade tillbaka till soliga Sverige den 4 mars, tre veckor sen alltså. På ett sätt känns det som en evighet sen jag åkte hem men samtidigt har jag inte riktigt uträttat någonting hemma. Mer än att festa, typ. Vilket inte alls är fy skam, hade mycket att ta igen med mina fina vänner här och om vi gör det på mitt sätt (vilket ofta blir fallet) så är alkohol inblandat.

Jag söker lite ströjobb men är inte motiverad nog att ta tag i mig själv på allvar. Tänker mig att jag ska plugga till hösten, har sökt Personalvetarprogrammet vilket låter lite lame men som jag tror skulle passa mig. Blir kvar i bästaste Stockholm i alla fall, vägrar byta stad. Bor hemma hos mamma i hennes lägenhet mitt i Sundbyberg vilket är soft som fan men även det låter lame. Planerar att bli het som fan till sommaren, har gått på soppdiet i en vecka och gått ner 3 kilo än så länge, here I come! Kroppen är inte vad den brukar vara efter ett års konsumerande av bärs, pizza hut och club sandwich med pommes osv.

Nu blir det för långt här, ska lägga in en bild och avsluta.


SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.