<3


Jag är inte alls bitter. Inte ett dugg.

Juldagen idag. Brukar betyda utgång för de flesta. Inte för mig idag. Har åkt på nån jävla nack-/ryggspärr så sitter som en stelopererad kärring i soffan och käkar chips. Det var den utgången.. Jaja finns kanske värre saker men känns jäkligt segt och jag är riktigt rastlös! Har hunnit se en del filmer idag; Leon, Harry Potter och de vises sten, Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet och så delar av Sällskapsresan - Snowroller, Shrek 3, Oceans Eleven och säkert några fler. Just nu tittar jag på Wall-E, mysig film :) Efter den lär det bli Inglorious Basterds för den fick jag i julklapp av Lina :D Jag fullkomligt älskar den filmen, nästan för bra är den.


Eli Roth och Brad Pitt, a.k.a The Bear Jew och Aldo the Apache

På matfronten har det väl sett sådär ut också; pizza (med bea såklart) till lunch och middag och så en chipspåse, chokladkola, chokladkaka och 2 liter julmust till efterrätt. Men vafan jag är ju typ sjuk...

För övrigt var julafton igår mysig i vanlig ordning :) Jag får alltid jättebra julklappar men i år var de extra bra. Lina vann klapptävlingen med 21 stycken (jag kom tvåa med 17) så grattis till henne!

God Jul!

Sitter hos Mormor och dunkar julmusik och käkar julgodis medan de vuxna (hehe) lagar till julbordet. Ska bli sjukt gott :) Sen är det väl Kalle vid tre innan Tomten kommer! Mormors gran är helt överbelamrad med klapppar nu och ja vill bara ha dem nu! Om någon missat det så älskar jag paket ;)

Hoppas att alla får en riktigt trevlig Julafton!



Min bror Jesper och jag innan maskeraden förra helgen

Dan före dan...


Jag borde egentligen inte blogga nu, jag borde vara på väg till bibblan. Hade tänkt gå dit till kl 10 när de öppnade men nu är jag tvungen att vänta på att julmusten som ligger på kylning. Man behöver ju allt lite bränsle när man ska plugga!

Inatt uppdaterade jag mig inom ny musik eftersom att jag skulle bränna lite skivor, bland annat till Storvreta och till Juldagen. Det resulterade i en helt grym skiva, asså overkligt bra ;) Enligt mig i alla fall...

Jag upptäckte Pitbulls senaste album Rebelution, också det en helt overkligt bra platta - spotta det nu! Mina favoriter i nuläget är Krazy, Shut it down (med Akon) och Juice Box.


Pitbull



PS. Julafton imorrn!!!

10 minus!?


Fiiifan vad kallt det är nu! Till och med jag som gnäller på mina kompisar för att de är så klena (sjuka) börjar snörvla och ha mig. Antar att det är kylan? Aja snart slipper jag väl den så ska inte klaga så mycket. Det behövs ju kyla för att snön ska ligga kvar och snö behövs för julstämningens skull! Sen får den gärna smälta fort som fan tills när vi ska till Storvreta och så till nyår också. Alexander sa en bra grej häromdan; va skönt det vore om nyår var på sommarn. Han har ju helt rätt, det vore nice ;)

Igår klantade jag till det som vanligt, fick för mig att det var en innebandymatch som jag ville se i Eriksdalshallen men när jag och Mamma (som jag hade lurat med mig) nästan var framme blev jag lite osäker. Självklart har jag snurrat till det och var inte en kotte i hallen. Hyfsat pinsamt när jag hetsat Mamma för att vi skulle hinna haha. Aja, det var ju inte så mycket att göra och för att det inte skulle vara en helt bortkastad biltur bestämde vi oss för att äta middag ute. Vi hämtade upp Lina som var i stan och satte oss på Jensens Bøfhus på Vasagatan och det blev till en riktigt mysig kväll istället :) 


Det bästa med Jensens är glassen - man får ta om hur många gånger man vill :D

Ikväll ska jag och Verran åka till Eriksdalshallen för ett nytt försök att kolla matchen. Det är Bajen-Sumpan och med 12 segrar på lika många matcher är såklart Bajen vinsttippade. Dock måste de ju klanta till det någon gång och för min del får det gärna bli ikväll.

Nostalgitripp tillbaka till 90-talet!

Snart jul! Ville bara säga det :)

Som vanligt noll uppdatering på helgerna här hos mig. Efter min törstiga torsdag hade jag även en törstig fredag och en dito lördag.. Fartfylld helg kan man säga och det är ju kul även om man kanske känner sig lite sliten.

I fredags var jag ju på inflyttningsfest i Huddinge, utklädd till paket! Har en del roliga bilder från den kvällen kan man ju säga hehe. Det var trevligt att festa med syskonen, inte alltför ofta det händer ju :).


Lagbild från festen!

På lördagen kollade jag lite innebandy med mor min och på kvällen bar det av till Angie, där hon och Maria hade lagat god mat som jag fick äta ;) Lite rödtjut på det så var det party igen! Vi bestämde oss för att testa Metro på söder där det endast spelas 90-talsmusik, alltid kul att dansa till gamla dängor ju (typ som den med Aqua nedan)! Efter stängning blev det nattmat på Mc Donalds och sen hemgång för tre nöjda och trötta tjejer.


Törstig torsdag

Idag har det varit snöstorm! Lite plugg på förmiddagen sen bowling med småtjejerna, kul kul :)

Efter det blev man ju törstig såklart, en torsdag som denna.. Och pga snöstormen blev det bara ett par tre meter framåt - Green (nånting?) mittemot serverar ju öl liksom.

Kom hem alldeles nyligen eftersom A blev trött och då fick vi inte sitta kvar hehe :) Jag ska nog sova nu jag med, har tryckt i mig en sjukt stor tallrik pasta som A lagade innan, mums!

Imorgon ska jag till brorsans jobb och fixa med utklädning tills imorrnkväll då vi ska på inflyttnings-/födelsedagskalas till halvsyrran Tina i Huddingetrakterna.  Vi ska vara paket :) Får se om det kommer outfitbilder sen...

Men godnatt för ikväll iaf :) Peace!

Try sleeping with a broken heart



Alicia Keys är grymt vacker och har en sjukt fin röst

monday tuesday wednesday and thursday


Sitter i vanlig ordning på bibblan och pluggar. Har just tagit en kaffe- och pepparkakepaus, kände nämligen att jag behövde det. Blev hyfsat irriterad nyss då jag märkte att jag har pluggat fel kapitel i en bok jävligt länge nu :p I och för sig ska jag lära mig dessa kapitel också men de hör liksom inte ihop med de föreläsningar jag är inne på nu. Aja, bara att hoppa tillbaks i boken...


Såhär söt (sunkig) är jag när jag sitter på bibblan

Ingen har väl missat snökaoset ute antar jag?? Sjukt nice ju :) Eller okej, det var jäkligt jobbigt att ta sig hit tidigare idag när det var typ storm och jag hade alldeles för lite kläder på mig. Det är inte lätt att veta hur vädret känns ute när man legat inomhus med nerdragna persienner i cirka två dagar (jag sov till kl 17 igår :O).

Idag planerar jag att sitta kvar här länge och läsa, de stänger vid åtta ikväll och det borde ju räcka med plugg för en dag tycker man.. Men nu är det back to work som gäller, ingen rast ingen vila för mig inte. Ska bara kolla farmen en snabbis innan jag dyker ner i pluggandet igen ;).


Jag är väldigt nöjd över mitt senaste inköp: Rosa Bandet-kalender för 2010 (dah) från Åhléns, 99:-

bakis


Idag är en seg dag för mig. Gårkvällen var trevlig - jag och Jenny åkte och förade hos en killkompis och sen blev det en runda på stan också. Vi hann med en abonnerad fest på ett ställe vid Sveavägen, Magenta, en snabbis på Pilot och slutade på Grodan. Vid det laget var jag så full att jag inte kunde göra mer än att sitta och titta rakt framför mig haha. Fattar inte riktigt vad som hände :p.

Idag har jag inte lyft många fingrar, ens för att äta. Är sjukligt hungrig då jag endast har ätit en stor chokladboll och lite ananaspaj. Skulle behöva ett riktigt bakismål, typ en Gyrostallrik eller nåt annat från Corner. Mmm..

Ska faktiskt ta och göra liv i de planerna nu tänkte jag. Ska möta upp J och så ska vi käka och senare ikväll är det ju Paradise :)

in the hood


Så var det helg igen. Veckorna går sjukt snabbt just nu och det känns väl egentligen lika bra eftersom det inte händer så mycket ändå.. 

Kvällen igår började hos Veronica där hon, jag och Maria tittade Idol och käkade godis. Jullan kom förbi en sväng också innan hon och M åkte hem och lämnade mig och V med vin och partyhumör ;) Efter lite bus åkte vi faktiskt ut till Jakan för att besöka klassikern MP, där vi i vanlig ordning stötte på ett gäng av mina gamla kompisar från förr :) Några vändor i baren och lite dans senare var det stängning och vi tog nattbussen till V. Väl hemma med varsin hamburgare i näven blir överraskade av att det redan ligger någon i sängen... Det visar sig att det är Vs pojkvän som har hittat dit hehe. Bara att skeda ner oss bredvid och myspysa, tur att V har stor säng ;)

Här kommer lite bilder från gårkvällen:






Verrans lägenhet är jättemysig :)


Bjuder på den..


Haha killen tyckte vi var lite jobbiga i väntan på nattbussen..

Idag har jag varit på julkonsert i Sofia Kyrka med familjen för att få lite julkänsla. Det var en väldigt duktig kör som sjöng så det var trevligt och när vi kommer ut ur kyrkan ser vi stora snöflingor singla ner, wieee :) Kan ju inte bli mycket mer vinter än julmusik o snö :D


Julkrubba i Sofia Kyrka


Kusiner och deras kompis, syster, moster och solbrända mormor :)


Snööö :)

Nu är det dags att dricka lite glögg med mamma och hennes väninnor som är här. Sen lutar det åt party med Jenny och det är inte alltför ofta så det blir kul :)

/%&=#¤ regn!


En ny dag på bibblan. Fast nu sitter jag i cafédelen för det var någon som redan hunnit paxa bästa platsen.. Det funkar nog att sitta här också, är bara lite svårare att koncentrera mig när jag måste sitta och lyssna på högljudda röster på främmande språk hehe.

För övrigt är jag jävligt lack på Sverige och det hemska vädret vi har här. Regn och massa plusgrader i mitten av december?!! Hur är det tänkt att man ska få någon julstämning då? Ett sätt jag kom på är att titta på något fint luciatåg i helgen. Mina småkusiner har bidragit med den saker i ett par år men nu är de för stora tydligen :/ Får försöka lösa det på annat sätt, det är väl bara att gå till någon kyrka eller så på söndag antar jag..


Jag måste få se ett luciatåg i helgen, även om det så är barn som inte ens vill sjunga i det.

Jag försov mig lite idag, skulle egentligen ha velat börja plugga tidigare så nu får jag sluta lalla runt på nätet. Senare idag blir det träning med småtjejerna, Hej Svejs!

Love yourself

Nattii


Nu blev det kvällen! Ligger i sängen och tänkte läsa lite innan jag slocknar. Det blir alltså sovdags lite tidigare än vanligt, känns mer hälsosamt än att vara uppe till fyra och sova till två på dagen...

Dagen har varit bra, A kom förbi bibblan efter jobbet och så gick vi hem till mig. Tanken idag var ju Friskis men det verkade vara rätt fullt på de pass vi ville gå på så vi tog en powerwalk runt sjöarna istället. Skönt var det, jag gillar att gå, speciellt i fina miljöer :) När vi kom hem blev det till att laga middag, torskfiléer stektes i någon gräddsås med timjan och apelsin och så var det ris och broccoli till - god vardagsmat tycker jag. Vi kör ju med Linas Matkasse och det kom en ny leverans hem i måndags med massor av gott.

Efter maten blev det Paradise, såklart, följt av The Hangover som A hade med sig (den kom ut på dvd typ idag?). Den filmen är helt grymt bra, en av mina favoriter och jag vet att jag inte är ensam om att älska den. Så sjukt sköna karaktärer, speciellt i Alan och Phil och helt underbar dialog hela filmen igenom, den är liksom inte tråkig under en sekund ens. Jag har i alla fall inte hört en enda person säga att den inte gillade den. Vi fick Mamma att titta med oss och till och med hon skrattade massor ;)


Bradley Cooper som Phil i The Hangover. Mums. Se den. Punkt


Läslus


Okej, jag har fått ett nytt favvo-pluggställe! Eftersom att jag inte ursprungligen är ifrån Sumpan så hade jag aldrig varit på Sundbybergs Stadsbibliotek innan idag. Det var dumt för det är ju jättemysigt! Det påminner om skolbiblioteket vi hade i lågstadiet, gamla möbler och slitna böcker - nostalgi :) Jag ogillar att plugga på Stockholms Stadsbibliotek för att det är så tråkigt där. Hårda stolar och folk som sitter i bredvid varandra i rader och läser under varsin liten lampa, usch så kallt och ogemytligt. Här kan jag bre ut mig i en soffa med min laptop framför mig utan att behöva spendera en massa pengar på lattar och chokladbollar (som jag gör i vanliga fall när jag vill plugga i en trevlig miljö). Det finns ett café i anslutning till bibblan men kaffet rekommenderar jag inte - blä! Kanske ska pröva hur chokladbollarna smakar här istället..


Plugg, plugg, plugg.....

Ikväll ska jag faktiskt träna, även om det kanske är svårt att tro när jag har bangat varenda gång innan. Jag och Angie ska träna och det blir nog spinning (eller någon annan gruppträning) på F&S i Jakan. Håll tummarna för mig så kanske jag kan genomföra ett helt pass utan att svimma ;)


Heja Hanna! You can do it! Don't give up! - Tur att A är bra på att tagga till och peppa :D

Nej, nu ska jag sluta fly från pluggandet och fortsätta så att jag klarar det där delprovet om minnessystem och annat skoj som vi har snart. På återhörande!

Ps. Grattis Anna på namnsdagen!

Dagens


Imogen Heap - Speeding Cars

Why does it rain?


Idag är det jobb i växel som gäller för mig. Känns helt okej, jag behöver ju pengarna men jag behöver verkligen plugga också. Måste verkligen shape up på pluggfronten alltså.. Jaja, får panik när jag tänker på skolan så lämnar det :p En ny grå dag är det i alla fall, precis som alla andra senaste tiden. Sjukt tråkigt väder, man blir alldeles seg och jag har haft huvudvärk de senaste dagarna (vilket jag skyller helt på vädret).

Igårkväll såg jag och J film, (som vanligt haha) Saw II blev det. Jag gillar verkligen Saw-filmerna, i alla fall ettan och tvåan. I och för sig är var det inte direkt jättekul att se tvåan igen när man visste från början vem som är "the bad guy". Men men vi ska nog fortsätta och se alla, det var längesen jag såg dem och nu går ju också Saw VI på bio, den vill jag se :) 

  

Förresten kom jag på att jag aldrig skrev vad jag tyckte om New Moon som jag såg förra veckan. Jag gillade den skarpt! Innehåller det mesta, en fin/tragisk kärlekshistoria, mycket action och humor. Det är väl lite mer för tjejer kanske men jag tror att många killar uppskattar den också. J tyckte den var bra i alla fall :) Jag funderar på om jag ska börja läsa Twilight-böckerna nu.. Alltid när jag ser filmatiseringen av en bok efter att jag har läst den blir jag besviken på filmen. Med Stieg Larssons Män som hatar kvinnor gjorde jag tvärt om och det tror jag var bra, blev varken besviken på filmen eller boken.


De tre huvudpersonerna i New Moon. I första filmen tyckte jag Edward (Robert Pattinson) var hetingen men i den här filmen höll han inte alls måttet. Bella (Kristen Stewart) däremot verkar bara bli snyggare och snyggare.

Bra helg


Nu är det ny vecka och julafton närmar sig med stormsteg! Nu väntar jag bara på snön..

Helg har det varit och en mycket trevlig sådan. I fredags var jag i stan och pluggade lite innan jag skulle på en marknadsundersökning som tog en timme och genererade 500 kronor på Åhléns. Inte alls dumt :) Efteråt blev det såklart lite shopping; en julklapp till Mor och ett par träningstights till mig själv. Får se om det ökar min motivation att träna eller inte...

Lördagskvällen bjöd på lyckad inflyttningsfest hos syster i Solna följt av utgång i stan. Själv hann jag med stopp på TGIF, Collage och Amba innan jag hamnade på marken och blev eskorterad ut. Kändes lagom att kasta in handduken redan vid 2 eftersom jag hade stora problem att stå upp för egen maskin.. Trots mitt egna pinsamma slut på kvällen hade jag roligt så länge det varade. Ibland får man väl bjuda på sig själv lite extra helt enkelt...





Fullt hus blev det allt och jag har ännu inte behövt skämmas över pinsamma bilder på mig själv, tack och lov. Vi får väl se hur länge det dröjer innan någon slänger upp sina bilder från festen på Fejjan.

Söndag blev, inte helt oväntat, en seg dag för mig. Degade i soffan tills jag kände mig tvungen att få frisk luft och följde med Jimmy på innebandy i Eriksdalshallen. Senare på kvällen såg vi Guds Stad, en mycket sevärd film tycker jag.

Idag har jag tvättat och pluggat och ätit en del ananaspaj (mums!). Planen för kvällen var egentligen att träna boxning med Angie men så insåg jag att jag typ skulle ha avlidit om jag hade gjort det. Känner hellre att jag börjar med spinning eller något aerobicspass istället, boxning är så brutalt jobbigt och jag är sjukt otränad haha.

Nej, nu ska jag se om det finns någon paj kvar i köket och om det är nåt kul på TV. Klockan 22 sitter i alla fall jag bänkad framför Paradise Hotel, åh! can't wait ;p Och just det, på tal om det så jobbade Paradise-Stefan i VIP-insläppet på Collage i lördags haha, I got soo starstruck! eller nåt ;)


Paradise-gänget från början av programmet. Stefan är biffen i grå väst :p men mina favoriter är nog Anneli (som kom in senare) och Cimon (längst bak till vänster).

bloggsug?


Nja, har inte direkt haft orken eller tiden att blogga i veckan. Inte nu heller i och för sig, hehe, jag ska upp och äta frukost innan jag åker till Hallonbergen där mina småtjejer ska spela. Det blir en tuff match mot Täby A som verkar ha spelat lite upp och ner denna säsong. Bara tjejerna taggar till ordentligt ska det där går bra, det får blir en promenad ute så att de vaknar (de kan vara riktigt morgontrötta hela bunten).

Frukost var det ja, sen efter tjejernas match blir det lite mer innebandytittande innan jag pallrar mig över till Lina för att hjälpa till innan hennes fest. Ska bli skoj med party :)

Peace and Love

Hoffmaestro släppte denna singel för ett par veckor sen, inte riktigt i samma klass som förra albumet va.. Men helt fel kan det ju aldrig slå om man sjunger om guldpojken Zlatan ;)

 

Var kommer det ifrån??

Ofta händer det att man får höra om traditioner eller regler som vänner eller andra haft i skolan, hemma eller bland vännerna när man var yngre. Det intressanta med det här är att jag själv mer än ofta känner igen mig i andras traditioner. Kom på det här när jag läste det här inlägget i Calle Schulmans blogg (för övrigt en av mina favoritbloggar, läs den!) och jag vill minnas att vi jämt gjorde detta i vår skola. Jag vet att flera känner igen sig i det här och jag undrar hur det kommer sig att detta blev en "grej". Vi gick i helt olika skolor och det är 10 år mellan oss. Vem var det som började med detta och hur spreds det? Det här var bara ett exempel, jag tycker att det här händer ofta :p

Annars då? Sitter och tråkar på jobbet. Gör en lugn playlist på mitt Youtube-konto, ibland finns ju inte möjlighet att lyssna på Spotify.

Ikväll ska jag gå på bio, det blir New Moon. Jag har inte läst någon av böckerna men gillade Twilight-filmen så det ska bli kul att se om tvåan är lika bra. Vad jag har hört ska den vara ännu bättre :)





Vinter


Idag skiner solen, det känns behövligt i vintermörkret. När det är sol är det också helt okej med frost tycker jag, det är faktiskt mysigt att gå ut på morgonen. Imorse var jag förberedd på kylan med dunjacka, sjal och termosen med te i högsta hugg när jag gick till bussen. Missade julkalendern eftersom att jag var tvungen att åka till jobbet lite tidigare, skönt att den går på kvällen också. Annars kan man ju alltid se avsnitten i SVT Play, det gjorde jag förra året när jag inte hann med. 

Nu har jag lunch så ska värma min frysrätt från Ica, pasta pesto blev det idag. Jag är vrålhungrig och den är faktiskt god :) 


Dagens låt: Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster



Första bilderna med nya kameran ;)



Bild på kvällens middag. Det blev popcorn till efterrätt :)


Första egobilden. Blekfet med smutsigt hår och dålig hy. Hm tydligen är det ingen mirakelkamera...

Shop til' you drop


Kanske inte helt rätt tid för shopping åt sig själv just nu men vad ska man göra.. Igår när jag och Lina var i Ringen och tittade lite så köpte jag ett par klackar från Din Sko. Var helt enkelt tvungen då det var rea och de endast kostade 199 kronor. Idag satt jag på jobbet och hade tråkigt och surfade runt efter en nyårsklänning när jag plötsligt kom över ett nytt kap från Nelly, en klänning till det magiska priset av 199 riksdaler! Det känns ju nästan lite spooky det där. Eller så är det bara så att min shoppingspärr inte ger utslag på saker under tvåhundralappen..


Kap numero uno från Din Sko

Kuul Top SEK 199, Ichi - NELLY.COM
Kap numero dos från Nelly

Jag gjorde även ett lite dyrare köp idag på SIBA, då jag inhandlade en Canon IXUS 95 IS. Jag har aldrig köpt någon digitalkamera förut, känns inte som min grej att ha en egentligen eftersom att jag alltid har bort saker (t.ex. mammas digitalkamera). Nu känner jag mig dock mogen för det ;) och klart att det är roligt att kunna ta egna fina bilder istället för att alltid behöva sno andras hehe. Måste hitta ett fint fodral till kameran, de som fanns på SIBA kändes rätt barnsliga.. Sen har vi ju smarta Jag som glömmer bort att jag skulle få en digital fotoram på köpet och självklart tänker säljaren inte påminna mig, morr..! Ska allt ta och ringa till affären imorgon och höra om jag kan få hämta ut den för det vore ju kul att ha en med bilder på familj och vänner när jag reser bort :) 


En rosa hade kanske passat mig bättre?

Nu tycker jag faktiskt att jag får sluta köpa saker åt mig själv och börja med julklapparna. Det är ju faktiskt roligt med sådan shopping också :) Ikväll blir det nog hemmakväll, är trött och ska jobba imorgon också så lika bra att sova i hyfsad tid.

Take Care!

Superhjältejul


Idag är det första december! Första avsnittet av julkalendern och första luckan i chokladkalendern :) Imorse gick jag upp vid 7 och jag visste inte om jag skulle jobba eller ej men självklart ville jag inte missa julkalendern, så jag värmde gröt och glögg och bänkade mig. De senaste årens julkalendrar har inte varit mycket att hurra för men i år har jag på känn att det kan vända. Just morgonens avsnitt var väl inte så spännande men det har potential att bli bra! Det handlar alltså om superhjältarna Stålhenrik och Supersnällasilversara som har gått i pension efter ett liv fyllt av hjälteäventyr. Nu ska de föra vidare superhjältetraditionerna till barnbarnen Vega och Nova. Självklart finns det en skurk med i bilden och redan i första avsnittet fick man träffa superskurken Gjerta. Traditionsbunden som jag är ser jag fram emot att följa julkalendern och hoppas innerligt att det inte floppar i år igen.


Superhjältejul. Barnbarnen Vega och Nova är sjukt söta

Jobb blev det till slut idag och det blev på ett lugnt ställe (därav bloggandet). Angie har lurat med mig på boxning ikväll och vi får väl se hur man klarar sig, jag har ju inte tränat alls på sisådär 3 veckor. Man blir bra lat för jag känner mig inte direkt taggad men det kanske kommer ;)

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.