in the hood


Så var det helg igen. Veckorna går sjukt snabbt just nu och det känns väl egentligen lika bra eftersom det inte händer så mycket ändå.. 

Kvällen igår började hos Veronica där hon, jag och Maria tittade Idol och käkade godis. Jullan kom förbi en sväng också innan hon och M åkte hem och lämnade mig och V med vin och partyhumör ;) Efter lite bus åkte vi faktiskt ut till Jakan för att besöka klassikern MP, där vi i vanlig ordning stötte på ett gäng av mina gamla kompisar från förr :) Några vändor i baren och lite dans senare var det stängning och vi tog nattbussen till V. Väl hemma med varsin hamburgare i näven blir överraskade av att det redan ligger någon i sängen... Det visar sig att det är Vs pojkvän som har hittat dit hehe. Bara att skeda ner oss bredvid och myspysa, tur att V har stor säng ;)

Här kommer lite bilder från gårkvällen:






Verrans lägenhet är jättemysig :)


Bjuder på den..


Haha killen tyckte vi var lite jobbiga i väntan på nattbussen..

Idag har jag varit på julkonsert i Sofia Kyrka med familjen för att få lite julkänsla. Det var en väldigt duktig kör som sjöng så det var trevligt och när vi kommer ut ur kyrkan ser vi stora snöflingor singla ner, wieee :) Kan ju inte bli mycket mer vinter än julmusik o snö :D


Julkrubba i Sofia Kyrka


Kusiner och deras kompis, syster, moster och solbrända mormor :)


Snööö :)

Nu är det dags att dricka lite glögg med mamma och hennes väninnor som är här. Sen lutar det åt party med Jenny och det är inte alltför ofta så det blir kul :)

Namn: Epost: URL:

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.