Baby when the lights go out


Kul.. Igår sken solen och man trodde att bättre väder var på g. Jag hade planerat en skön lördag med solande nere på Lido. Så vaknar jag av storm och regn som öser ner! Fan också. M har åkt till Lissabon för att spela match och jag ligger här hemma, ensam i mörkret eftersom strömmen gick för några timmar sen :(

Elllleeer?? Haha fan va gött, precis när jag skrev meningen ovan så tändes lamporna! Tack Gud eller vem det nu var som hörde min klagan. Kändes inte särskilt kul när vi varken har ficklampa eller några som helst stearinljus hemma. Plus att kackerlackor älskar mörkret, nyss när jag gick ut i köket hade en sprungit ut mitt på golvet. Jag hämtade hårsprayen men det tog inte alls kål på den, den sprang bara in under tvättmaskinen, fyfan.

Nu kan jag i alla fall ha datorn som sällskap - den höll just på att kola eftersom batteriet nästan var slut. Sjukt tråkigt med allt regn, jag fattar inte varför det aldrig slutar. Aja, skönt med lite vila efter en lärorik arbetsvecka. Vi nya är nu klara med utbildningen och sitter och tar våra egna samtal hela tiden, det är fortfarande ganska läskigt men också kul när man klarar av att lösa kundernas problem på egen hand :) Man behöver fortfarande mycket hjälp men det är ändå det bästa sättet att lära sig, att bara köra på.

Igår var jag på banken och öppnade nytt bankkonto och jävlar vad segt det gick! Jag har tidigare blivit varnad att saker här går långstamt och att man måste tänka lite "mañana mañana" för att orka med det men jag hade inte märkt av det förrän igår. Vi spenderade cirka två timmar på banken och ändå måste jag tillbaka på måndag för att fixa lite mer, känns som ett skämt :p Tur att chefen är schysst och låter oss gå på arbetstid i alla fall (bankerna har endast öppet vardagar till 15).


Bankkortet jag valde haha! Jag skulle få hem det om typ två veckor

Jaha, helgen verkar inte bli så mycket roligare än såhär, jag tror inte att jag kommer palla gå ut eller så om det fortsätter regna och blåsa på det här viset. Får hitta nåt kul att titta på, kanske ska ta mig igenom danska Paradise Hotel? Såg första avsnittet för ett tag sen men orkade inte fortsätta mer med det då :p


Är det bara jag som tycker att deltagarna inte håller måttet utseendemässigt? Både tjejerna och killarna var mycket snyggare i svenska PH.
Namn: Epost: URL:

SENASTE

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR

Design och kod av Chribba, Chribba.se.